menu

convocatòria

ASSOCIACIO COM2ART 
CONVOCATORIA PER LA SELECCIO D’ ARTISTES PER PARTICIPAR AL SALO INTERNACIONAL 2011 QUE CONVOCA  LA SOCIÉTE NATIONALE DES BEAUX-ARTS DE PARIS, A LA SALA “LE NOTRE” DEL CARRUSEL DEL LOUVRE DE PARIS.

SELECCIO I CONSTITUCIO DE LA DELEGACIO DE CATALUNYA

La Societat Nacional de Belles Arts de París, com cada any, ofereix un Saló Internacional  que es celebra a “La Salle Le Nôtre”, al Carrousel du  Louvre de París, al mes de desembre.

Aquest es un Saló Internacional patrocinat pel president de la República Nicolas Sarkosy, i la SNBA de París. Durant quatre dies, es converteix en un espai de trobada de col·leccionistes, gal.leristes, i  interessats en art, amb oportunitats i contactes reals pels artistes que hi arriben de tot el món.
 
El número d’obres seleccionades és d'una entre un dossier que estarà composat de 5 a 6 imatges actuals d’ obra. Anirà acompanyat d’ un currículum  degudament actualitzat. El preu de cost de participació, en cas de ser seleccionat, està al voltant de 700 euros per artista.


Els artistes interessats poden enviar la informació corresponent al Gerard Valls, gerardvallsdiaz@gmail.com. Un cop rebuda, serà enviada a la persona encarregada de la Delegació Catalana.