menu

tallers oberts


Tallers Oberts Poblenou 2012




TALLERS OBERTS POBLENOU 2012
DEL 14 AL 16 DE SETEMBRE DE 2012.
(DES DE LES 11H A LES 00H, horari de Dissabte 15 i Diumenge 16 de Setembre)


VINE A CONÈIXER ELS TALLERS DELS CREADORS DE POBLENOU!

Un altre any us tornem a convidar a visitar els tallers dels creadors/es de Poblenou (districte de Sant Martí), Barcelona, perquè pugueu xerrar i conèixer quina és la seva obra. Aprofiteu aquesta oportunitat que les jornades de Tallers Oberts ofereix, per a entrar, descobrir i gaudir d’aquests tallers que la resta de l’any no solen estar oberts al públic.

Com ja és costum, la diversitat és la nostra característica. Podreu conviure amb els/les artistes i artesans/es pioners instal·lats al barri de Poblenou, descobrir com treballen i compartir-ho.

Aquesta és una activitat oberta a tots el públics, destinada a aquelles persones (de totes les edats) inquietes per descobrir, sorprendre's i apropar-se a l'art d'una manera diferent (i sovint divertida)!

Estigueu atents i consulteu el calendari d’activitats paral·leles que també es plantegen dintre dels Tallers Oberts durant els mateixos dies. Podreu participar d'activitats dels propis creadors, demostracions de tècniques, audicions musicals, tallers per a nenes i nens, visites guiades, circuits en bicicleta, performances…

Més informació a:

Amb la participació dels centres i tallers següents:
Espronceda, 164
Hangar
JISER
La Escocesa, Centre de Creació
La Fundició del Poblenou
LA PLATAFORMA 
Laboratorio Symbolon 
MQ CREATIVE LAB
Nauart
Niu : espai artístic contemporani
Quadrat 9
Taller - estudi Antoni Yranzo
The DeeBee Lab
VINENT, Taller d'Art/La Contrasenya, club gastronòmic
ZONA. Factoría d'art
Centre Cívic Can Felipa


Més informació a:

Tallers Oberts Poblenou 2012