menu

080 Barcelona Fashion 2013

esdeveniment

080 Barcelona Fashion 2013 edició de Tardor-Hivern


Entre el 28 de gener i el 3 de febrer de 2013 tindrà lloc al nou edifici DHUB ubicat a la plaça de les Glòries la propera edició del 080 Barcelona Fashion, plataforma internacional creada pel llançament de propostes creatives i innovadores de dissenyadors i marques de moda. 

El 080, que es celebra dos cops l'any (gener i juliol), es divideix en dos grans estructures: les desfilades a on es presenten les col.leccions i el showroom, espai per establir contactes i fer promoció de les marques. Enguany, a més a més, el 080 presenta dues noves propostes "Accessories Taste"  i "Pop Up Stores".

"Accessories Taste" és un showroom on els complements i accessoris són els protagonistes. Cada expositor disposarà d’un espai dinàmic i creatiu per poder exposar i vendre una selecció dels seus millors productes i comptarà amb una zona de networking per poder crear sinèrgies amb els diferents professionals del sector. "Pop Up Stores" és un nou espai on els dissenyadors que habitualment no poden comercialitzar les seves col·leccions en podran fer venda directa als visitants.

Més informació a la web del CCAM