menu

convocatòria beques Fundación Botín


convocatòria
 
La Fundació Botín convoca les Beques d'Art, Museus i el Taller de Tacita Dean
 La Fundació Botín manté obertes les convocatòries de les Beques d'Arts Plàstiques fins el 26 d'abril, de les Beques de Comissariat d'Exposicions i Gestió de Museus fins al 3 de maig i per participar al juliol al Taller de Tacita Dean fins al 10 de maig.

Les Beques d'Arts Plàstiques 2013-2014 són ajudes per a formació, investigació o projectes personals en l'àmbit de la creació artística que es tanquen amb l'organització de l'exposició Itineraris i l'edició d'un catàleg. 

 
La IX Convocatòria de Beques en Comissariat d'exposicions i Gestió de museus comprèn dues ajudes a l'estranger destinades a formació especialitzada per tal d'obtenir una capacitació professional en la teoria i tècniques sobre la gestió de museus i l'organització d'exposicions d'una manera integral (curatorial studies). El destí de la formació ha d'estar orientat a l'art contemporani (des de les avantguardes a l'actualitat).


Finalment, l'artista britànica Tacita Dean serà la directora del Taller d'art organitzat per la Fundació Botín el 2013. Tindrà lloc entre l'1 i el 12 de juliol a Villa Iris, a Santander. Als participants no residents a Cantàbria se'ls facilitarà allotjament compartit gratuït i 320 euros que es lliuraran en finalitzar el taller. El taller es desenvoluparà en anglès.


Per consultar les condicions de cada una de les beques i per inscriure's, visitar el web de la Fundación Botín.