menu

Inauguració Tallers Oberts 2013 i exposició Síntesi

esdeveniment

Gran èxit a la inauguració de Tallers Oberts i Síntesi

Ahir va tenir lloc al FAD la inauguració de Tallers Oberts 2013 i de l'exposic Síntesi amb gran èxit de públic.  


L’exposició Síntesi és una mostra del millor de l’art i l’artesania contemporània que es presenta d’entre els artistes i artesans dels Tallers Oberts de Barcelona, que treballen a la nostra ciutat. Una exposició col·lectiva dels artistes participants a les jornades de portes obertes.

Aquest any, per segon cop, s’ha obert la convocatòria a tots els districtes integrants dels Tallers Oberts Barcelona 2013.

Artistes seleccionats:

Francesca D’Alfonso, Karol Bergeret, Julia de la Cal, Manuela Candini (Poètica Còdex), Ricardo Casabayo, Ivana Flores, David Franklin, Eva Figueras (Poètica Còdex), Miquel García, Raúl Hernández, Stefanie Herr, Trudy Kunkeler, Francesca Maresca, Teresa Mas de Roda, Maribel Mas, Xesco Mercé, Marisa Morón, Eulàlia Naveira, Rina Ota, Tomás Pariente, Ariane Patout, Carles Piera, Juan Pablo Quintero, Jesús R D, David Ribó, Raffaella Romano, Angel Tello, Amalia Vermell i Verónica Villalón.


Síntesi Internacional

L’exposició continua ampliant les seves fronteres i enguany ha convidat als artistes dels tallers de la Baumstrasse, de Munich, a presentar les seves obres. Han estat seleccionats un total de 7 artistes:
Silke Witzsch, Stephanie Maier, Kristin Brunner, Jutta Burkhardt, Florian Froese-Peeck, Martin Schmidt, Horst Wittmann.
 

Amb aquest projecte s’inicia una col·laboració, que continuarà durant tot l’any 2014, i que vol potenciar l’intercanvi d’artistes establint diferents línies de treball entre els artistes de Munich i Barcelona.
 

Si feu clic a la imatge veureu algunes fotografies que ens passa la Karol Bergeret de l'exposició: