menu

Screen Festival

festival

Screen Festival, del 16 al 25 de maig a Barcelona

 L’onzena edició de SCREEN Festival es durà a terme a Barcelona entre el 16 i el 25 de maig de 2013. Després d’onze anys d’experiència, el Festival s’ha consolidat com una data clau a nivell internacional per als professionals i amants de la producció de vídeocreació contemporània, els films d’artista i la imatge en moviment.

Durant aquests dies, SCREEN Festival i la fira per a professionals LOOP Fair, transformen la ciutat de Barcelona en un centre per al descobriment de noves estratègies de creació i per a la interacció artística entre plataformes locals i internacionals.

La programació del Festival, que té lloc en diferents espais de la ciutat, inclou diferents comissaris, artistes i institucions, tant locals com internacionals, tots relacionades amb el món de imatge en moviment. 

L’estructura, que l’any passat separava un festival oficial d’un de no oficial anomenat CitySCREEN, s’ha modificat. Enguany SCREEN Festival s’estableix com un únic projecte que encabeix tant la programació que es presentarà en els espais institucionals com aquella que es durà a terme en centres independents i autònoms. Aquesta nova organització permet al públic gaudir i participar de la totalitat del Festival. A més, el Festival articula, com cada any, els programes d’Universitats, MiniSCREEN i Galeries de Barcelona.

Més informació fent clic aquí.