menu

FADfest 2013

esdeveniment

FADfest: del 25 de juny al 11 de juliol al DHUB

El 25 de juny es donarà el tret de sortida de la tercera edició del FADfest, un esdeveniment que al llarg de quinze dies celebra l’excel·lència creativa, reconeix la feina de professionals i empreses i apropa el disseny a la ciutadania. Una inauguració d’inauguracions en la qual també s’obriran les portes de les exposicions «Materialism European Tour», «The Swap Show» i «Close Talent».

Organitza: FAD
Quan: 25 de juny del 2013.
On: Disseny Hub Barcelona - Pl. de les Glories Catalanes, 37-38.

Us convidem a visitar la web del FADfest per estar al dia de totes les novetats del festival. En aquest link podeu veure l'espot de presentació.

Coincidint amb la inauguració del FADfest, el día 25 de juny es presentarà al DHUB "El millor disseny de l'any", una gran exposició amb els millors treballs i obres finalistes i premiades de l’any en les diferents disciplines del disseny. Imprescindible per veure i entendre què es cou al món del disseny avui.

“El millor disseny de l’any”, recull les obres finalistes i guanyadores dels premis que atorguen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny, incloent també l'exposició dels sel.leccionats d'enguany dels nostres premis Art-FAD d'Art i Artesania Contemporània. Tot i que l'exposició es podrà visitar des del día 25, no serà fins el 2 de juliol quan es donaran a conèixer els guanyadors dels Art-FAD 2013.