menu

Congrés joieria Madrid


crida de comunicacions

II Congreso Europeo de Joyería, "Vestir las joyas. Modas y modelos"

Després del I Congreso Europeo de Joyería, celebrat el 2012 a La Bañeza (Lleó), el Museo del Traje. Centro de Investigación del Patrimonio Etnológico (Madrid) organitza el II Congreso Europeo de Joyería, que respon al lema "Vestir las joyas. Modas y modelos", i que tindrà lloc entre els dies 20 i 21 de novembre de 2013 a Madrid.

El Congrés es proposa analitzar la rellevància de les joies des de diversos punts de vista, a partir dels quals serà possible presentar i entendre la seva multiplicitat formal i tècnica. Per aquest motiu la trobada neix amb vocació d'impulsar el coneixement científic de la joieria com a disciplina acadèmica.  


Els assistents que vulguin presentar comunicació hauran d'enviar un resum de vint línies abans del 12 d'octubre a l'adreça de correu electrònic: cursos.mt @ mecd.es. El comitè científic decidirà, entre les comunicacions presentades, quins se seleccionaran per a ser exposades al Congrés.

Les comunicacions podran ser de tema lliure, encara que l'organització anima els congressistes a que indaguin especialment en el món de les joies a Espanya.


Podeu ampliar aquestes informacions en aquest link: museodeltraje.mcu.es/index.jsp?id=763&ruta=7,77,188,115,748   o trucant al 91 550 47 00 Ext 4744.