menu

convocatòria Art Jove


mercat art

Mercat d'Art Jove de Sant Boi, convocatòria oberta

Durant els dies 6,7 i 8 de desembre de 2013, en el marc de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, tindrà lloc la 8 a. edició del Mercat d'Art Jove, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El Mercat d'Art Jove pretén ser un espai de promoció per als i les joves artistes, un espai de creació i experimentació per a tota la població juvenil i una mostra de l’aportació cultural dels i les joves.

A banda de les activitats artístiques destinades a totes les persones joves, algunes de caràcter puntual (tallers, mostres) i d’altres permanents, com l’espai d’experimentació i d'exposició que s'organitzaran,  cal destacar com a activitat principal del Mercat  l’espai de venda i exposició per a joves artistes.  

Poden participar en aquesta iniciativa els/les joves entre  16 i 35 anys, les persones interessades han de presentar el full de sol·licitud acompanyat del DNI/NIE i d'una mostra de la seva obra presencialment o per correu postal al Servei d'Informació Juvenil El Punt o mitjançant al correu electrònic programadejoventut@santboi.cat.

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia el 23 de setembre i finalitza el 31 d'octubre.

Més informació al blog de la Factoria Jove de Can Massallera: www.joventutsantboi.cat o al web municipal www.santboi.cat.