menu

convocatòria EDITH-RUSS-HAUS FOR MEDIA ART

convocatòria 

Convocatòria de beques i premis de Media Art

Les Edith-Russ-Haus for Media Art, de Oldenburg (Alemanya), es composen de dues convocatòries diferents: les Beques de Media Art 2014 i els Premis de Media Art per a artistes emergents.

Beques de Media Art 2014 

Edith - Russ - Haus for Media Art atorga tres beques de producció i residència pel valor de 10.000,00 € cadascuna , amb l'objectiu d'impulsar la creació internacional en l'àmbit del media art .
Hi poden participar projectes que s'inscriguin en l'ampli camp del media art , des de la videocreació i les obres de net art , fins a les instal.lacions audiovisuals o sonores. Les beques abasten un període de 6 mesos - de juliol a desembre de 2014 - , i impliquen una residència a Oldenburg almenys durant un mes. L'obra haurà de ser produïda i finalitzada en el període de 6 mesos de la beca .
Candidatures en línia: http://www.edith-russ-haus.de/en/stipends/stipends/current.html

Premis de Media Art 2014


ERH atorga fins a cinc premis a obres de media art ja produïdes per artistes emergents. Podran participar artistes internacionals fins als 35 anys . Dos premis consisteixen en el valor de 3.000,00 € cada un i l'exposició de les obres , i fins a tres mencions seran donades a obres que participaran en l'exposició dels premis. Amb aquesta iniciativa, la Edith - Russ - Haus for Media Art pretén reconèixer el treball i impulsar la difusió de joves artistes .
Els premis seran atorgats a obres ja produïdes a partir de 2011 (inclòs) , el format o suport s'inscrigui en l'ampli camp del media art , des de la videocreació i les obres de net art , fins a les instal · lacions audiovisuals o sonores .
Candidatures en línia: http://www.edith-russ-haus.de/en/stipends/nachwuchsfoerderpreis/current.html


Convocatòries obertes fins el 16 de febrer de 2014. 

Per a més informació, contactar:
​​info@edith-russ-haus.deTel : +49 ( 0 ) 441-235 3208
http://www.edith-russ-haus.de/en/grantsawards.html