menu

expo socis El Paper de la natura a la natura

expo socis 2014

Diumenge inauguració de "De la Natura al Paper" 

El proper diumenge, día 12 de gener, a les 12h, tindrà lloc la inauguració de la propera exposició de socis de l'A-FAD, que porta per títol "De la Natura al Paper".

Fruit d'un treball de col.laboració entre l'A-FAD i pel Museu Molí Paperer de Capellades, el concepte de "De la Natura al Paper", que es podrà visitar al mateix Museu Molí Paperer de Capellades, té a veure amb el paper com a material que prové del medi natural i torna a aquest transformat. Un material que, quan mor, tanca el cicle i torna a pertànyer a la natura. Alhora, la mostra pretén ser un ric ventall de les possibilitats d’aquest camaleònic material a l'hora d’emprar-se en l’art i l’artesania, essent també perfecte per acompanyar-ne d’altres com la ceràmica, el vidre, els metalls, els teixits,...

Artistes participants: Selva Aparicio, Bente Bakers (Estudio Nómada), Teresa Casanovas, Guillaume Cassar (Associació Drapart), Escola d'Art Floral de Catalunya, Assumpció Espada, Quim Falcó i Txell Tembleque, Núria Farré, Cynthia Fusillo, Joana Garganté, Anna Giagnorio, Teresa Gironès, Kima Guitart, Laia Llach, Maite Marín, René Mueller, Aurèlia Muñoz, Eulàlia Oliver, Ximena Pérez Grobet, Marta Roca, Teresa Rosa Aguayo, Montse Soler, Taller Gabins, Taller Tasmania i Iris Tonies.

Comisariat per Magda Polo i Victòria Rabal.

MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES
c. Pau Casals, 10
08786 Capellades
 

Horari d’obertura al públic: 
De dilluns a dijous de 9 a 18 h
De divendres a diumenges i festius de 10,30 a 14,30 h