menu

Escola Jorg: cursos subvencionats


formació 
L'Escola Jorg presenta els seus Cursos Subvencionats 

Com cada any, l'Escola Jorg presenta un seguit de cursos subvencionats per als seus col·legiats, treballadors en actiu del sector. Es tracta de diversos cursos tant pràctics com teòrics, aquí teniu el llistat:

Curs Engastat:
Curs per adquirir els coneixements necessaris per a ésser capaços de realitzar la tasca de clavador i desenvolupar-la de manera pràctica.

Més informació

Classificació de diamants:

Curs per adquirir i perfeccionar els coneixements necessaris per ésser capaços de determinar i classificar les 4C d'un diamant tallat amb lupa de 10x.Desenvolupar en la pràctica les destreses bàsiques de la graduació i identificació del diamant.

Més informació

Disseny per Ordinador 2 nivell
El curs es bassa en exercicis de perfeccionament en realització de peces de joieria, que permetran a l'alumne introduir-se en les tècniques de modelatge per ordinador.

 Més informació

Mokume - Gane 30h
MOKUME-GANE és una tècnica d´origen japonés que es realitza amb metalls.Traduït: del japones Mokume,"veta de fusta" i Gane, "metall". Consisteix en crear un bloc format per diferents làmines de metall sense utilitzar soldadura a la seva fabricació.

Més informació

Enfilat de Collarets 15h
Curs enfocar a adquirir els coneixements bàsics necessaris per a ésser capaços de confeccionar, transformar i arranjar collarets, braçalets i arracades amb el sistema d'enfilat clàssic. Introducció a l'enfilat creuat.
 

Més informació

En el cas de voler realitzar algun d'aquests cursos, contacteu ràpidament amb l'escola per reservar plaça. Les places per aquests cursos son molt limitades.