menu

Festival Hand Made Festival

esdeveniment

 

Handmade Festival: primer festival pels amants del craft


A partir d'enguany trobarem a Barcelona una nova proposta que farà les delícies dels amants del do it yourself: es tracta del Handmade Festival, una mostra que es farà del 25 al 27 d’abril a Fira Barcelona i que busca situar la ciutat en el panorama internacional del ‘craft’

El Handmade Festival estarà dividit en 4 grans àrees temàtiques: un primer àmbit serà el del Fil, que acollirà aquelles botigues i expositors dedicats a la costura, la mitja, el ganxet o el patchwork, entre d’altres. El Paper també tindrà una presència fonamental a la mostra ja que el certamen presentarà les últimes novetats a nivell mundial pel que fa a l’scrapbooking, el decopatch o l’enquadernació. Els amants de la cuina també tindran el seu espai i és que hi haurà una zona dedicada al Cooking, on descobrir les tècniques més innovadores i provar els utensilis més nous. Per tancar la fira, l’apartat Brico&Deco&Garden aglutinarà les últimes tendències del fes-ho tu mateix pel que fa al bricolatge, la decoració i la jardineria.

També està prevista una àmplia oferta d’activitats entre tallers, concerts, degustacions, presentacions i xerrades especialitzades dels principals protagonistes de la mostra. A més, la plaça de l’Universa acollirà el primer Dawanda Market, un festival a l’aire lliure on els visitants trobaran productes fets a mà per una seixantena d’artistes i dissenyadors europeus. 

La mostra tindrà una periodicitat anual i es farà al Pavelló 2 de Montjuïc. El preu de l’entrada és de 10€, tot i que ara es poden comprar anticipades per 8€. A banda de totes les propostes que es podran veure, cada any hi haurà un país convidat amb una petita representació de les tendències més destacades pel que fa al handmade. En aquesta primera edició, serà França qui ens ensenyarà què s’està fent al voltant del do it yourself.

Si voleu participar al Hand Made Festival com a expositor trobareu tota la informació fent clic aquí.