menu

Tallers Oberts i Síntesi 2014: convocatòria oberta

convocatòria

Tallers Oberts: convocatòria oberta!!

Ja està oberta la convocatòria per participar als Tallers Oberts 2014 de Ciutat Vella, que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de maig.

Els Tallers Oberts continuen amb la voluntat de ser una plataforma de difusió, de connexió entre els artistes i una manera de crear interrelacions de futur. Són unes jornades de portes obertes per mostrar el que creeu amb l'afegit d'interactuar amb el públic a través de tallers, demostracions, performance, concerts, visites guiades i l'exposició Síntesi, en la que podeu participar. 

Inscripcions del 3 al 20 de febrer. Podeu consultar les bases fent clic aquí

 

 

Síntesi 2014, fins el 7 de març

Com ja sabeu, tots els participants als Tallers Oberts de Barcelona el 2014 també podeu presentar les vostres obres a la convocatòria de l'exposició Síntesi

Síntesi, que enguany tindrà lloc del 6 de maig a l'1 de juny al Centre d'Art Santa Mònica, és una iniciativa que vol ajudar a entrar en el circuit professional als creadors, tant artistes com artesans (contemporanis), de qualsevol disciplina.

Un cop inscrits als Tallers Oberts i fins el 7 de març, us podeu inscriure a Síntesi. Per veure les bases feu clic aquí.