menu

A-FAD en l'entrega dels premis nacionals d'artesania.

Com ja sabeu, A-FAD ha estat finalista dels premis nacionals d'artesania que el Ministeri d'Industria convoca a través de FUNDESARTE. No ha pogut ser, però ens sentim molt orgullosos d'haver sigut un dels finalistes dins de la categoria Promociona d'entitats privades. El passat dia 17 de Març va tenir lloc la cerimònia d'entrega dels premis en la seu del Ministeri.

En nom de la nostra associació viatjaren fins a Madrid la nostra presidenta, Magda Polo i Sílvia Rosés, coordinadora. Allí reberen de mans del ministre de Industria, José Manuel Soria, el diploma acreditatiu de finalistes de l'edició. 
 Per altra banda, un dels nostres socis, l'Escola Massana va ser guardonada amb el premi Promociona d'entitats públiques. Des de A-FAD els felicitem per aquest premi i estem molt contents de que un soci nostre aconsegueixi aquesta distinció.
Aquesta distinció ens anima a treballar més encara pels nostres socis, ja que sense ells tot açò no seria possible. Per tant, us volem agrair la confiança dipositada amb nosaltres. També volem felicitar a tots els guardonats en aquesta edició dels premis.