menu

Atenció ceramistes!

Sabem que a A-FAD tenim molts socis i sòcies que treballen la ceràmica, i fent una ullada a la revista Oficio y Arte hem trobat tres convocatòries d'esdeveniments relacionats amb aquesta i que ara us explicarem.


-Biennal Internacional de Ceràmica 2015, El Vendrell



L'ajuntament de la localitat del Vendrell convoca aquesta iniciativa amb l'objectiu de fomentar la creació i la difusió de ceràmica de tots els indrets del mon. Fins al 12 de juny esta oberta la convocatòria per participar-hi. Esta obert tant a artistes individuals com a col·lectius que realitzin la majoria de les seves obres en aquesta tècnica.

Els artistes seleccionats seran protagonistes en l'exposició col·lectiva que es celebrarà al primer trimestre de 2016 i a més rebran un dels tres premis en metàl·lic que atorguen.

Per a més informació us deixem el link de la convocatòria aquí.

-XII Biennal Internacional de Ceràmica, Manises


Altra convocatòria de la seva biennal és la que organitza la ciutat valenciana de Manises. Aquesta esta organitzada pel Museu de la Ceràmica de la localitat. La convocatòria esta dividida per categories: ceràmica artística (de lliure creació), disseny de producte ceràmic (disseny industrial o artesà). El termini per enviar les sol·licituds de participació acaben el 19 de juny. 

Els artistes i obres seleccionats opten a una sèrie de premis en metàl·lic destinats a diferents categories. 

Per a més informació cliqueu aquí.