menu

Guanyadors dels Enjoia't 2015

El passat 8 d'octubre va tenir lloc a la Fàbrica Moritz la festa de lliurament dels premis Enjoia't 2015, després d'un dia molt complet amb la presentació dels semifinalistes a l'espai Joia a l'Arts Santa Mònica. 

En un ambient distés i festiu, el públic assistent va tenir l'oportunitat de decidir un dels guanyadors de la nit votant la creació que al seu parer era la mereixedora del premi de l'opinió. 

La vetllada, presentada per Laura Sangrà (Tria33), va tenir el seu punt culminant quan es va llegir l'acta del jurat, format per Magda Polo, presidenta d'A-FAD; els joiers Ramon Puig Cuyàs, Jorge Manilla, Monika Szpatowicz, subdirectora del Festival Srebro a la Galeria Legnica de Polònia; i Piotr Rybaczek, director de La Basílica Galeria de Barcelona, dels guanyadors dels premis. 

En primer lloc es va anunciar la categoria estudiant amb els següents resultats: El primer finalista va ser ex aequo per a Erica Jordán amb la peça Soberbia i Mercedes Lamagrande amb Ser. La segona finalista va resultar Cristina León amb la joia La presencia de la ausencia, mentre que la guanyadora de la categoria va ser Akiko Shinzato amb Eyes & Nose.


Pel que fa a la categoria estudiant, la primera finalista va ser Anja Eichler amb Eight States of Heart; la segona finalista va ser Christine Jalio amb Past, Loss, Future, nº19; mentre que la guanyadora de la categoria va ser Lauren Kalman amb Device for feeling avoid (2). Instants després, es va donar a conèixer el premi de l'opinió que va recaure en Laura Paglieri i Stone Ages. 




Des d'A-FAD donem les gràcies per l'assistència de tots aquells que hi vingueren, per la col·laboració de tots els que ens han ajudat a la realització de la festa, als patrocinadors i als voluntaris per la seva ajuda.