menu

PRESENTEM LES CORONES DELS ENJOIA'T 2015

Amigues i amics, ens complau presentar-vos les corones dels guanyadors de les tres categories dels Premis Enjoia't que organitzem i que lliurarem el proper 8 d'octubre en la festa que celebrarem a la Fàbrica Moritz a les 20 hores. 

Per si no ho conegueu, les corones son una de les tradicions més reconegudes dels Enjoia't, ja que als guanyadors se'ls corona en la festa, recordant tradicions antigues com els campions olímpics dels jocs de l'era antiga. 

També es tracta d'un relleu artístic dels diferents guanyadors, ja que son els guardonats en l'anterior edició qui rep la tasca de dissenyar-la per coronar al seu successor. 



La corona que teniu al damunt és la que la guanyadora de la categoria estudiant al 2014, Anna Norrgrann, ha realitzat per a aquesta edició. Esta realitzada amb alumini anoditzat i es caracteritza per les seves línies senzilles i el contrast entre els grisos i blancs i el verd de la part superior. 


Per a la categoria professional, l'últim guardonat, Rodrigo Acosta ha realitzat una corona en llautò, fil de cotó i un coll de camisa que es caracteritza per les formes irregulars. 

Finalment, el guanyador del premi de l'opinió serà coronat amb la creació de Javiera Gaete i Andrés González, i que ha estat realitzada per Techjewell. Aquesta corona ha estat dissenyada mitjançant tecnología 3D i s'ha fabricat mitjançant la impressió digital a tres dimensions. La corona ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Postgrau en Disseny de Joieria Alternativa de l’Escola Elisava i l’empresa Techjewell.