menu

DrapArt 2015


Drap-Art’15. Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya s'inaugurarà el 17 de desembre al CCCB i voltants, i romandrà obert del 18 de desembre de 2015 al 3 de gener de 2016. Les activitats i la fira es realitzaran els caps de setmana de Nadal (18, 19 i 20 de desembre) i de Reis (el 2 i 3 de gener).

Drap-Art’15 es desenvolupa en vuit modalitats, que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col·lectives d’obres d’art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats, intervencions en l’espai públic, l’espai de reflexió, el tradicional mercat d’art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.

La mostra cerca l’equilibri entre artistes nacionals i internacionals, entre artistes novells i consolidats, per propiciar l’intercanvi entre països i generacions. 

Com a incentiu especial, Drap-Art’15 comptarà per setè any consecutiu amb el Premi Residu’Art, atorgat pel grup HERA en les categories “Artista emergent” i “Artista professional”.
Es preveu que passaran uns 10.000 visitants per Drap-Art’15, que acollirà més de 150 artistes, músics, talleristes, dissenyadors, conferenciants, realitzadors.
Per a més informació, podeu consultar el web aquí.