menu


Als Il·lustradors, ceramistes, joiers, artistes, dissenyadors…  que vulguin donar a conèixer la seva feina! Feu un cop d'ull a la convocatòria que ha llançat Amalia Vermell.



Què és el Pol·len Market?
Una mostra d’art i disseny nascuda a la primavera i organitzada per Amalia Vermell. Aquest any, ja en la 5a edició, s’obre convocatòria per tal de donar l’oportunitat a diferents artistes i dissenyadors de difondre la seva feina. Alhora és una forma de promoure la connexió al barri, aprofitant les jornades de Tallers Oberts de Ciutat Vella 2016 que organitza el FAD els dies 20, 21 i 22 de maig, i que inclouen dins del seu programa aquesta activitat.

Què és el Taller la Reina?
El Taller La Reina és l’espai ideal per a organitzar un mercat, un pati a l’aire lliure envoltat dels mateixos tallers on es creen les obres d’art. Fa temps que va deixar de ser una antiga fàbrica per a consolidar-se com a lloc d’inspiració per a molts artistes. Actualment s’hi troben tallers d’escultors, de joiers, d’art tèxtil, de restauració… entre d’altres.

Què és l’Ateneu del Raval?
La Casa Fàbrica Ateneu del Raval busca l’intercanvi intercultural en tot àmbit del coneixement i expressions culturals potenciant el teixit social.

Qui pot participar?
Il·lustradors, ceramistes, joiers, artistes, dissenyadors…  que vulguin donar a conèixer la seva feina.


SI VOLS PARTICIPAR EN EL POL·LEN MARKET
Omple el formulari que trobaràs en aquest link i envia’ns 3 fotografies a
info@amaliavermell.com abans del 1 de maig.


Organització
La participació és gratuita*.
*Fiança de 30€ als seleccionats per reservar la plaça. Es retornarà un cop finalitzat el mercat el dissabte; en cas de no assistència no s’abonarà aquesta quantitat.
Durant la setmana del 2 de maig donarem a conèixer els participants.
Es disposarà d’un espai de 1,50m. per participant.
El muntatge corre a càrrec de cada participant, i serà el mateix dissabte 21 de maig, a les 10h.
La recollida de l’espai serà a partir de les 21h del 21 de maig, fins a aquesta hora la marca participant es compromet a no abandonar el seu lloc.
Aquest mercat és sense ànim de lucre per part de l’organització així que demanem màxima col·laboració.
Moltes gràcies.
Amalia Team