menu

ADGTalk: Oficina de Disseny & Pol Pérez

Oficina de disseny és un estudi de disseny gràfic creat la tardor del 2014 per l’Ariadna Serrahima, en Diego Bustamante i la Katharina Hetzeneder. Treballen amb llibres i publicacions, projectes d’identitat, pòsters, discs, disseny web, disseny expositiu, docència i recerca.

L’actual context polític i social determina la seva manera de fer i pensar les coses. Creuen especialment en els continguts i en els processos de treball col·lectius amb els seus clients i tots aquells col·laboradors que els envolten i els permeten construir i enriquir la seva feina. Per a ells dissenyar és una pràctica que no entenen sense el procés de producció. Imprimir continguts forma part del seu dia a dia a través de la impremtL'Automàtica, on experimenten i treballen amb tipografia i impressió offset.

Durant aquesta nova edició de l'ADG Talk, Oficina de Disseny ens parlarà sobre la seva filosofia de treball, el seu perfil multidisciplinar i els seus múltiples projectes a tot el món, en conversa amb Pol Pérez (AFFAIRE).

Una vegada més, l'esdeveniment tindrà lloc a la Robadora, un magnífic espai situat al centre del Raval on també gaudirem d'unes cerveses gentilesa de Moritz.

Us hi esperem!

Dimecres 22 de febrer 2017, 19h
Bar La Robadora
Entrada: 3 euros
Socis FAD gratuït
Aforament limitat, reserves a http://bit.ly/2kwQmbk