menu

#PERSEIDAS nova col·lecció de Roser Martínez



Roser Martínez, sòcia de l’A-FAD i semi-finalista de l’Enjoia’t 2016, presenta la seva nova col·lecció #PERSEIDAS a la 080 que tindrà lloc del 30 de gener al 3 de febrer al TNC.

Roser Martínez va decidir-se fa pocs anys a mostrar les seves creacions al gran públic. El seu estil és tan ben acollit que en poc temps ha participat en prestigioses exposicions internacionals de Paris, Niça o Mònaco, és una de les dissenyadores seleccionades per a l'Anuari de Joieria Contemporània Internacional, i per segona vegada ha estat seleccionada per al 080 Fashion Market de Barcelona. És evident que aquesta artista tan versàtil que crea joies tant per al món de les arts escèniques, com pel món de la moda, com pel sector artístic i cultural, té moltes coses a dir, i en sentirem a parlar.

PERSEIDAS és una col·lecció en la qual la creadora vol "reflectir el viatge que fan moltes dones des de les constel·lacions preestablertes fins a l'interior de la seva ànima, per a fer aflorar, en l'univers creatiu de la joieria, la seva pròpia llum i la seva força innata". Amb la porcellana, el fil de mineral de ferro, el fil de plata i la pols de vellut, #PERSEIDAS materialitza en dissenys delicats i femenins les centelles de la poderosa ànima d'una dona no conscient encara de la seva força.


Les perseides de Roser Martínez són estrelles que cauen del cel per a posar-se sobre el cos de la dona que les atrau amb la seva pròpia llum.