menu

Escola d'Art La Industrial: Activitats del mes de març
Xerrada de Ricardo Cavolo, il·lustrador, pintor de murals, dissenyador gràfic i editorial. 

L'activitat es farà el dimecres dia 8 de març a les 19:15h a l'Escola d'Art La Industrial. Exposició "Coses nostres" a càrrec del professorat i personal d'administració i serveis de l'escola. 
Es podran veure obres de diferents expressions artístiques com ara música, joieria, ceràmica, pintura, gravat, enquadernació, literatura, fotografia, dibuix i escultura. 

La mostra es podrà veure fins el 24 de març a la planta baixa de l'Escola d'Art La Industrial. Mostra de Projectes integrats
Inauguració 9 de març a les 13h
Museu Nacional d'Art de Catalunya


Des de ja fa un temps l'Escola d'Art La Industrial desenvolupa el projecte I+R (Il·lustració + Romànic), on es troben la disciplina de la il·lustració amb aquest període històric tant important per l'art a Catalunya. Per segon any els diferents projectes han estat subvencionats pel Museu Nacional d'Art de Catalunya pel fet de promoure la qualitat i la innovació en el sistema de formació professional. 

Es podran veure els àlbum il·lustrats, resultat d'una mirada al romànic per part de l'alumnat d'il·lustració. Aquest punt de partida comú ha estimulat idees narratives pròpies i singulars. 

La Mostra de Projectes integrats es podrà veure del 9 de març al 25 de juny. Al MNAC es podran veure els àlbums il·lustrats i a l'Escola d'Art La Industrial (1a planta) es podrà veure el procés creatiu.