menu

TALLERS OBERTS BCN

FI DELS TALLERS OBERTS 2016

Després de finalitzar els dels dos caps de setmana dels Tallers Oberts 2016, us donem les gràcies tant als participants com als assistents pel gran èxit de les jornades! Enhorabona a tots! 

ÚLTIM CAP DE SETMANA DE TALLERS OBERTS 2016

Durant el 20, 21 i 22 de maig es varen celebrar els Tallers Oberts Ciutat Vella i Poble-Sec! Va ser tot un èxit! Us donem les gràcies a tots els que ens vareu acompanyar i vareu gaudir dels estudis i les activitats del col·lectiu artístic de Ciutat Vella i Poble-Sec! Van ser unes grans jornades! Aquí us deixem unes imatges de com va anar la festa dels Tallers Oberts a Ciutat Vella i Poble-Sec!!  

www.tallersobertsbarcelona.cat

Cliqueu i trobareu tota la informació de les jornades de portes obertes als tallers i estudis del col·lectiu d'artistes dels barris de la nostra ciutat.


Obriran el 20, 21 i 22 de maig, els tallers de Ciutat Vella i Poble-sec
Obriran el 27, 28 i 29 de maig, els de Gràcia i Sarrià

Aquí teniu un tast dels tallers que hi participen!

              -------------------------------------------------------------------------------------------------
TALLERS OBERTS 2015!
Talllers Oberts BCN a Àrtic ©BTV


Tallers Oberts Barcelona han sigut un any més el punt de trobada dels artistes i artesans de la ciutat amb el públic amb vora 300 artistes participant a les jornades. Aquesta vegada baix el lema 'com viu, com sent, com mira, com pensa l'artista?', els talleristes dels quatre districtes han apropat la seva tasca, aconseguint que milers de visitants s'aproparen a les jornades. A més, aquesta ha sigut una edició en la que hem encetat una sèrie de canvis que han comptat amb el vist-i-plau dels visitants. 

Han sigut uns dies intensos, que començaren amb la inauguració el 14 de maig amb una versió renovada de Síntesi, la exposició que any rere any mostra el millor treball dels artistes i artesans que hi participen. Aquesta ocasió, Síntesi va tenir un format efímer, amb una durada de tan sols 90 minuts on els assistents pogueren fer un tast dels dos caps de setmana que els esperaven. L’acció va ser un èxit rotund amb un ple a la sala A del Disseny Hub on els assistents gaudiren dels artistes i les seves obres, complint amb el fil conductor de les jornades.


Altra de les grans novetats d’aquesta edició va ser les activitats Entre Tallers, una sèrie de visites guiades als tallers dels principals motors culturals de la ciutat como son el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el MACBA, Fàbrica Lehmann, Museu Picasso, Fundació Miró, Sagrada Família i el Teatre Nacional de Catalunya. La funció principal d'Entre Tallers va ser crear una continuïtat entre els dos caps de setmana de les jornades. Aquestes visites resultaren altre dels grans èxits de les jornades, amb vora 500 participants.Pel que fa a les jornades, tant a Sarrià, Gràcia, Ciutat Vella i Poble Sec, tingueren un èxit absolut de visites, arribant als 50.000 visitants, que gaudiren els dos caps de setmana de les activitats programades i les visites als tallers. Des de l’organització de Tallers Oberts agraïm tant als tallers participants com als visitants la seva participació, ja que son la part essencial per a desenvolupar les jornades. No volem deixar de costat als patrocinadors per la seva col·laboració.
Us esperem al maig de 2016!

©BTV
___________________________________________________________________________________________________

Posem punt i a part a TALLERS OBERTS BCN 2014!----------

Volem donar les gràcies a les més de 50.000 persones que van visitar i gaudir de les activitats en el marc de les jornades de Tallers Oberts, així com a tots els artistes participants que ho van fer possible obrint les portes dels seus estudis. 
Us esperem a la inauguració del 2015, que enguany van venir més de 1.000 persones!

Us deixem els enllaços d'algunes notícies aparegudes a la premsa:____________________________________________________
Ja tenim guanyador!!
 Nomadaexpress (Enric Olivella Baldrich) és el guanyador del 1er Concurs de Fotografia de Tallers Oberts Bcn
 Aquí teniu la fotografia QuePumQuePam (recordeu, podeu veure totes les fotografies a Instagram @afad_associacio).
Tallers Oberts


Busquem la millor foto de #TallersOberts

L'equip de #TallersOberts volem trobar la millor foto feta per a tot aquell que participi als #TallersOberts 2014. Aquesta iniciativa la durem a terme amb Instagram: segueix-nos a @afad_associacio i ja pots participar!

El guanyador o guanyadora rebrà un lot de de productes artístics, gentilesa de Casa Piera!!

Que heu de fer?


  • Fes la teva o les teves fotos (tens com a màxim 5 oportunitats!!) durant les jornades de #TallersOberts en les següents dates:

-Poble Sec: 9/10/11 de Maig
-Ciutat Vella: 16/17/18 de Maig
-Sarrià: 24/25/26 de Maig
-Gràcia i Poblenou: 24/25 de Maig


  • Totes les fotos s'han d'etiquetar amb el hashtag #TallersOberts!! Teniu temps fins el 31 de maig.
  • Una vegada finalitzades les jornades s'escollirá al guanyador que podrà venir a replegar el premi a la nostra seu al Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries, 37-38) del 9 fins al 13 de juny.

Així que no us ho penseu dues vegades i participeu!!

_____________________Encara podeu participar als #TallersObertsCAT

A partir del 6 de maig podreu veure el video crowcreated que hem fet amb els participants dels #TallersObertsCAT. Dins de l'exposició Síntesi, que podreu visitar fins a l'1 de juny a L'Arts Santa Mònica, hi veureu també el video. 

Degut a l'èxit d'aquesta nova iniciativa dels Tallers Oberts, hem obert una segona fase per participar al video
#TallersObertsCAT. Ens podeu seguir enviant les vostres fotos durant les jornades de portes obertes dels Tallers Oberts de Barcelona, fins el 31 de maig. Al finalitzar, farem un video conjunt que penjarem a les xarxes socials.


Esperem les vostres fotos!!!

_____________________


Inauguració Tallers Oberts Barcelona i Síntesi 2014

El proper 6 de maig donem el tret de sortida dels Tallers Oberts de Barcelona. Us esperem a tots a L'Arts Santa Mònica a partir de les 19.30h per celebrar-ho amb nosaltres!

L'esdeveniment coincidirà amb la inauguració l'exposició Síntesi 2014, exposició col·lectiva amb una selecció dels participants a Tallers Oberts Bcn 2014 (Ciutat Vella, Gràcia, Poble Sec, Poblenou i Sarrià). A més, enguany l’exposició Síntesi amplia les fronteres de la ciutat comtal convidant a artistes de la resta del territori català.  

La mostra estarà oberta del 6 de maig a l’1 de juny.


 Feu clic aquí per veure el flyer.

  https://sites.google.com/site/anousafad/Home/Flyer%20tallers%20oberts%20ok.pdf?attredirects=0&d=1

  _____________________

 Sel.leccionats Síntesi 2014

Tenim el gust de presentar-vos els 25 sel·leccionats per a l'exposició dels artistes dels Tallers Oberts, Síntesi 2014:

- Benxamín Álvarez
- Fiona Capdevila
- Fabrizio Contarino
- Francesca d’Alfonso
- Fabio de Minicis
- Stefanie Herr
- Marcela Jardón
- Chisato Kuroki
- Carlos Lazarich
- Beatríz Mahan
- Diego Mallo Ferrer
- Feli Manero
- Teresa Mas de Roda Garriga
- René Müller
- Helena Nadal Vinent
- Inge Nouws
- Rina Ota
- Celso Pereira García
- Taller Perill
- Teresa Seguí
- Soledad Sendin
- Isabel Servera
- Omar Sherzad
- Smoss
- Craig Stewart
- Montse Tomàs
- Amalia Vermell

Enhorabona a tots!!

_____________________

Imatge Tallers Oberts 2014

Ja tenim la imatge dels Tallers Oberts de Ciutat Vella d'enguany, realitzada per Zona.

Aviat la podreu veure pels carrers de Barcelona...

 

  _____________________

L'A-FAD presenta #TallersObertsCAT

Tenim el plaer de presentar-vos una nova iniciativa per a que tots vosaltres pugueu situar-vos al mapa, obrim les portes de les nostres xarxes socials amb els #TallersObertsCAT perquè qualsevol artista del territori català pugui presentar el seu taller al nostre Facebook!!

Durant  més de 20 anys l’A FAD (Artistes i Artesans del FAD), a través del projecte Tallers Oberts Barcelona (jornades de portes obertes dels talleres/estudis dels artistes/artesans/...) que es celebrarà el mes de maig del 2014, ha buscat acostar l’art i l’artesania al públic de la capital des d’una perspectiva diferent a la de l’obra acabada, aproximant la figura del creador a la societat.

Ara, amb la voluntat d’establir una plataforma d’artistes i creadors que contribueixi  tant a la seva major difusió i visibilitat com a la creació de sinèrgies en els seus processos creatius a nivell nacional, es vol llençar el projecte Tallers Oberts Catalunya.

Una iniciativa que aquest any es proposa donar a conèixer ON SÓN ELS ARTISTES I ARTESANS D’ARREU DEL TERRITORI CATALÀ?, a través de la creació i  difusió d’un vídeo crowcreated, amb les imatges presentades, que també es mostraran a les xarxes socials (www.facebook.com/tallersobertsbcn, twitter: @afad_associacio) i que en definitiva ajudaran a situar-los en el mapa del nodrit món creatiu de casa nostra.

Com participar?
En aquest link podeu veure les bases de #TallersObertsCAT: https://sites.google.com/site/anousafad/Home/Bases%20TTOO%20cat_ok.pdf?attredirects=0&d=1_________________________

Tallers Oberts Ciutat Vella: canvi de dates

ATENCIÓ: hem ampliat les dates d'incripció als Tallers Oberts de Ciutat Vella fins el dilluns 24 de febrer (inclós). El descompte del 10% en la quota serà actiu finalment fins 17 de febrer. 

Si voleu veure les bases de Tallers Oberts Ciutat Vella feu clic aquí.

En el següent enllaç us podeu descarregar la butlleta d'inscripció de Tallers Oberts Ciutat Vella: https://sites.google.com/site/anousafad/Home/butlleta2014.docx?attredirects=0&d=1

Si voleu veure les bases de Síntesi 2014 feu clic aquí

També us convidem a seguir les notícies de Tallers Oberts al facebook Tallers Oberts Bcn i al nou twitter de l'A-Fad @afad_associació

 

  ___________________

Tallers Oberts: convocatòria oberta!!

Ja està oberta la convocatòria per participar als Tallers Oberts 2014 de Ciutat Vella, que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de maig.

Els Tallers Oberts continuen amb la voluntat de ser una plataforma de difusió, de connexió entre els artistes i una manera de crear interrelacions de futur. Són unes jornades de portes obertes per mostrar el que creeu amb l'afegit d'interactuar amb el públic a través de tallers, demostracions, performance, concerts, visites guiades i l'exposició Síntesi, en la que podeu participar. 

Inscripcions del 3 al 20 de febrer. Podeu consultar les bases fent clic aquí. 

 

 Síntesi 2014, fins el 7 de març

Com ja sabeu, tots els participants als Tallers Oberts de Barcelona el 2014 també podeu presentar les vostres obres a la convocatòria de l'exposició Síntesi

Síntesi, que enguany tindrà lloc del 6 de maig a l'1 de juny al Centre d'Art Santa Mònica, és una iniciativa que vol ajudar a entrar en el circuit professional als creadors, tant artistes com artesans (contemporanis), de qualsevol disciplina.

Un cop inscrits als Tallers Oberts i fins el 7 de març, us podeu inscriure a Síntesi. Per veure les bases feu clic aquí.

____________________

Gran implicació als Tallers Oberts d'aquest any  

 

Un cop passats els Tallers Oberts d'enguany, des de l'A-FAD en fem una valoració molt positiva. A tots els districtes a on tenen lloc aquestes jornades de portes obertes als tallers i estudis dels artistes,  hi ha hagut una gran participació tant de talleristes com de públic assistent.

Cal destacar la gran implicació dels artistes en  aquesta edició dels Tallers Oberts, i és que aquest any hem vist notablement incrementades les activitats que oferien als seus espais, que a més han estat molt ben rebudes pel públic.

Moltes gràcies a els participants i col.laboradors, i recordeu que Tallers Oberts tornarà el 2014 amb més novetats, comptem amb tots vosaltres!

També us convidem a veure l'àlbum de fotos que la Karol Bergeret va fer de "Síntesi 2013", la sel.lecció d'obres dels talleristes participants a Tallers Oberts.  


 

 

___________________________

 

COMENCEN LES INSCRIPCIONS A 

TALLERS OBERTS CIUTAT VELLA 2013  

 

Periode d'inscripció del 16 de gener al 6 de febrer

Més informació al correu de l'A-FAD i a la web.

 

****************************

 

25-26 i 27 TALLERS OBERTS POBLE NOU

+info a la seva web*****************************************


div.18 de maig a les 16h
al FAD (entrada plaça)

INAUGURACIÓ T.O. CIUTAT VELLA

AMB WALKING GALLLERY!


Imatges inauguració Tallers Oberts i exposició Síntesi 2012

 entrada exposició

vista general sala inauguració


 espectacle inaugural
 visitants

Podeu trobar més imatges al nostre facebook


   
 Troba els mapes 2012 a la web deTaller Oberts Barcelona 
Encuentra los mapas 2012 en la web de Tallers Oberts Barcelona
Find the 2012 maps in the web: Tallers Oberts Barcelona


 
TALLERS OBERTS 2102
Maig-Juny

11-12-13 maig   POBLE-SEC
18-19-20 maig   CIUTAT VELLA
25-26-27 maig  POBLE NOU
1-2-3 juny  GRÀCIA
************************************************

Tallers Oberts Barcelona 2011 és un gran projecte cultural i artístic que va iniciar-se en la seva edició de 2010 amb l’adhesió d’una part dels districtes de Barcelona (Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Ciutat Vella) i que segueix creixent en la del 2011 (Sant Martí), amb el desig de convertir-se en una activitat de referència dins del marc cultural de la nostra ciutat per a tots nosaltres i per al turisme cultural que ens visita.

Enguany participaran més de 150 tallers creatius de Barcelona, que obriran les seves portes en aquesta segona edició de Barcelona (la 18ena dels Tallers Oberts de Ciutat Vella). Cada districte tindrà les seves dates dins del mes de maig de 2011: CIUTAT VELLA 13, 14 i 15 - GRÀCIA 20, 21 i 22 – POBLE NOU 27, 28 i 29 - PUTXET I FARRÓ 28 – SARRIÀ 27, 28 i 29.

A l’exposició Síntesi han quedat seleccionats 24 talleristes i, per primer cop, participaran 6 artistes internacionals. La inauguració, que tindrà lloc el dijous 12 de maig, comptarà amb un espectacle de música, dansa i pintura titulat Sinestàtic, creat per Magda Polo, Júlia Ruiz i Alessia Gabbianelli, a la plaça del MACBA, que marcarà el començament d’aquestes jornades de creació a la ciutat.

DATES D’INTERÈS:
JORNADES DE PORTES OBERTES del 13 al 29 de maig del 2011

INAUGURACIÓ: 12 de maig a les 19:30h.
exposició SÍNTESI al FAD i espectacle musical a la plaça del MACBA

CIUTAT VELLA 13, 14 i 15 de maig GRÀCIA 20, 21 i 22 de maig
POBLE NOU 28 i 29 de maig
PUTXET I FARRÓ 28 de maig
SARRIÀ 27, 28 i 29 de maig