menu

convocatòria

Stripart
Mostra d'art jove d'Horta-Guinardó

La mostra d'art jove d'Horta-Guinardó torna aquest any per celebrar el seu 15e aniversari. Aquesta edició tindrà lloc del 3 al 16 de juliol de 2010 al Centre Cívic Guinardó.
Us informem que a partir del proper dimarts 6 d'abril queda obert el període d'inscripcions i que ja podeu descarregar la fitxa d'inscripció de la web.
Veure les bases de l'edició 2010.

Stripart és una mostra de joves artistes adreçada a tothom qui experimenta amb allò que cíclicament se'n diuen "els nous llenguatges artístics". Una gran exposició oberta a un amplíssim ventall de formes expressives on es barreja pintura, fotografia, disseny, escultura, arquitectures efímeres, poesia visual, instal·lacions, accions, performances, música, vídeo art... Stripart va néixer amb la voluntat de donar cabuda a tothom que, amb un esperit innovador, passeja sense complexes entre disciplines i tècniques diverses i diferenciades tot explorant convergències, possibilitats i simbiosis. Al mateix temps Stripart destaca per la seva voluntat d'apropar al públic en general l'art contemporani, sota un perspectiva ben particular: mostrar allò que avui és estudi i recerca, però demà pot esdevenir tendència.

Centre Cívic Guinardó
Ronda Guinardó 113-141
Tel: 93 450 39 87
http://www.stripart.org/