menu

exposicions



Aquest octubre, dins dels actes de celebració de la Fira del Vendrell, la capital del Baix Penedès torna a acollir la tradicional Biennal de Ceràmica, que poc a poc es va consolidant i que enguany arriba ja a la seva cinquena edició.

“V Biennal de Ceràmica” 

La nostra sòcia Eulàlia Oliver, ceramista, ens convida a l'exposició del concurs V Biennal de Ceràmica 2009 on va ser guardonada amb el segon premi.


L’exposició serà inaugurada el proper divendres 1 d’octubre a les 20h a la Sala Portal del Pardo ubicada al carrer Major nº 20 de El Vendrell. L’exposició romandrà oberta fins el 31 d’octubre i l’horari es de dimarts a divendres de 17h a 20h, dissabtes d’11h a 14h i diumenges tancat. 

Aquesta mostra es complementarà amb una altra que acollirà el Museu Deu al voltant de la col·lecció "Terres", de la mà d'una altre sòcia de l'A-FAD, la Madola.

L'exposició "Madola. 50 anys de taller", que s'inaugura el dia 1 d'octubre a les 7 de la tarda i que restarà al Museu Deu fins el dia 27 de febrer del 2011, pretén fer un recorregut pels 50 anys de creació artística de la ceramista, des dels anys 60 fins a l'actualitat.