menu

assemblea socis A FAD


l’Assemblea General Ordinària de l'A-fad es celebrarà el dimarts 26 d’octubre a les 19:30h, en primera convocatòria, i a les 20:00h en segona i definitiva, a l’Auditori del FAD Convent dels Àngels.

 Okupem la cripta!

Per a aquesta assemblea, us proposem a cadascun dels socis que porteu una obra d’art de la vostra creació a la que se li posarà un número identificatiu, ja que la junta està preparant una exposició de socis de l’A FAD. Acabada l’assemblea els socis assistents, és a dir, vosaltres mateixos, sereu els encarregats de votar les 12 peces seleccionades per a l’exposició. 

Com que aquesta exposició estarà a la Cripta del FAD, les peces a presentar s’hauran d’ajustar a les mides dels nínxols (Mides màximes: 40cm (amplada) x 35cm (alçada) x 50cm (profunditat)). En el document adjunt us facilitem una fotografia de l’espai i dels nínxols expositius per a tot aquell qui no ho conegui. Per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’A FAD.

* Si algú de vosaltres no pogués venir a l’assemblea però estigués interessat en participar en aquesta activitat, contacteu amb nosaltres.