menu

exposició, ART CONTEMPORANI RUS

EXPOSICIÓ: EN UN DESORDRE ABSOLUT. ART CONTEMPORANI RUS. PREMI KANDINSKY (2007-2012)

ARTS SANTA MÒNICA
15/06/2012 al 29/09/2012

ArtChronika Cultural Foundation presenta l’exposició En un desordre Absolut. Art Contemporani Rus. Premi Kandinsky 2007-20012.

La fundació ArtChronika va ser creada i és presidida per Shalva Breus, l’editor de la revista més important d’art en llengua russa, Artchronika, que té per objecte la promoció de l’art contemporani a Rússia. Per assolir aquest propòsit, el Premi Kandinsky va ser creat el 2007, i es considera un dels majors premis nacionals d’art contemporani de Rússia. El premi s’ha convertit en tot un símbol de les més significatives tendències d’innovació i perspectives sobre l’art. L’art rus avui necessita desenvolupar els contactes amb la resta del món, i el Premi Kandinsky fa molt per solucionar aquest problema mitjançant l’organització d’exposicions a l’estranger. Les obres dels guanyadors i finalistes del Premi Kandinsky han estat exhibides amb gran èxit a Riga, Berlín i Londres.

L’exposició està comissariada per Andrei Erofeev, un dels més destacats coneixedors de l’art rus contemporani i ex-conservador de la Galeria Nacional Tretiakov de Moscou, i Jean-Hubert Martin, ex-director del Centre Georges Pompidou i de la Kunsthalle de Berna.
La mostra inclou obres dels millors i més rellevants artistes contemporanis russos, seleccionats d’entre tots els participants del premi durant les seves cinc edicions.

+INFO:  http://www.artssantamonica.cat/