menu

oberta la convocatòria de Tallers Oberts Ciutat Vella

Tallers Oberts

Comencen les inscripcions a Tallers Oberts Ciutat Vella 2013!


Un any més s'obre la convocatòria per participar a Tallers Oberts Barcelona Ciutat Vella. A partir del 16 de gener i fins el 6 de febrer us podeu inscriure per a participar en aquesta gran plataforma de difusió, de connexió entre els artistes i de creació d'interrelacions de futur. 

Tallers Oberts són unes jornades de portes obertes per poder mostrar el que creeu, amb l’afegit d’interactuar directament amb el públic visitant. Una altra manera de compartir, alhora, el vostre espai i dinàmica de treball aprofitant les sinèrgies que això pugui generar amb els visitants.

Obriu la vostra porta i entreu a formar part d’aquest gran projecte cultural de la ciutat de Barcelona, amb tallers, demostracions, performance, concerts, visites guiades i una gran exposició en la qual podreu participar.

Si voleu veure les bases de Tallers Oberts Ciutat Vella 2013 feu click aquí. Podeu descarregar-vos el butlletí de participació aquí

També podeu contactar amb la secretaria de l'A-FAD per obtenir més informació, o podeu consultar la web de Tallers Oberts Ciutat Vella.