menu

convocatòria ARCOmadrid 2014convocatòria

Obert el plaç de sol.licitud de participació a ARCOmadrid 2014
 
ARCOmadrid 2014, que se celebrarà del 19 al 23 de febrer de 2014 tornarà a convertir-se en un moment de trobada entre galeristes, col.leccionistes i crítics al voltant de les obres dels artistes presents a la Fira. 

En l'edició del 2014, ARCOmadrid amplia també el programa de col.leccionistes internacionals, assessors i representants de museus, iniciatives convertides ja en senyals d'identitat de la Fira. En aquest sentit, han començat les presentacions internacionals per tal de preseleccionar nous visitants interessants i interessats en interactuar amb les galeries. 

En la 33a edició hi haurà altres novetats en la Fira, tant en la seva imatge com en el seu disseny arquitectònic, i ambdues traduiran formalment el concepte de fira integradora, de descobriment i basada en la qualitat. Els organitzadors també estan treballant per oferir una fira més concentrada, de més qualitat i que requereixi menys esforç per part de les galeries participants. Més informació i sol.licitud de participació a la web.                                                   arcomadrid