menu

fira Madrid: Summa Art Fair

fira

Nova fira d'Art Contemporani a Madrid: "Summa Art Fair"

ArtFairs, amb la col.laboració de Matadero Madrid  ha creat "Summa" per respondre a la necessitat de crear una fira d'Art Contemporani al mes de setembre, que coincideixi amb l'arrencada de temporada de galeries i museus de Madrid, posicionant l'inici de la temporada de fires.Summa promou un nou model de fira d'Art Contemporani internacional amb una acurada selecció de galeries. La fira aprofundirà en nous suports i tecnologies i en la fotografia.SUMMA pretén introduir nous talents internacionals a un públic iniciat en l'art, vinguts d'arreu del món, que faran de Madrid un punt de trobada per a l'art contemporani, amb una fira que busca l'èxit tant comercial com artístic.

Un comitè de selecció internacional, serà el responsable de configurar un Programa General, Up i Madrid Foto: el Programa General presenta a la fira galeries amb una transcendent trajectòria professional, Up introdueix les novetats a la fira, és una secció dedicada a l'art emergent amb galeries joves i artistes novells en l'Art Contemporani. Madrid Foto l'últim de la fotografia en convivència amb els clàssics. 
Els programes Transversal i Transversal Emergent consistiran en project rooms que s'estendran al llarg de cadascuna de les seccions de la fira. Una secció dedicada al Disseny, completarà el ventall de propostes de la fira.

Més informació i inscripcions aquí: www.summafair.com