menu

Nova col.lecció Joid'art

col.lecció

Joid'art presenta la seva nova col.lecció, nascuda de la col.laboració  amb Conrad RosetLa firma de joieria contemporània Joid'art, socis col.laboradors de l'A-FAD, ha realitzat una col.lecció en col·laboració amb l'il·lustrador Conrad Roset. Es tracta de 5 arracades inspirades en 5 Muses que l'artista ha creat per a la marca.
 
Seguint l'essència artística que caracteritza Joid'art, la marca va proposar a l'il.lustrador una col.laboració que unís joies i Muses. El resultat després de mesos de treball és la col.lecció Joid'art byConrad Roset, cinc arracades inspirades en les cinc Muses que Roset ha creat en exclusiva perJoid'art. Es tracta de peces de formes lacrimals i orgàniques que segueixen fidelment l'estil de Roset. Han estat elaborades en l'atelier de Joid'art utilitzant plata rodiada i esmalts amb la paleta de colors intensos de Conrad.
 
Les arracades, que es vendran en un display que conté una làmina encunyada amb la il.lustració de la seva Musa inspiradora, estaran disponibles a les botigues Joid'art i a joidart.com a partir del 15 de novembre.