menu

Setmana de la Joieria Contemporània Barcelona 2013

esdeveniment

La Setmana de la Joieria de Barcelona: 17-20 d'octubre

Barcelona, ciutat amb tradició en joieria contemporània, disseny i innovació, acull del 17 al 20 d'octubre la Setmana de la Joieria, cita anual de referència per al sector a Catalunya, i que inclou dos esdeveniments importants: Joya, el saló especialitzat en joieria contemporània i d’autor, que ja ha esdevingut un referent a Europa i dins el qual s'inscriu el nostre premi Enjoia't de Joieria Contemporània; i EspaiJoia, un fòrum comercial especialment adreçat als professionals.

Joya, la fira dedicada a la joieria contemporània més important del món, tindrà lloc del 17 al 19 d’octubre al FAD. El saló, obert a tothom, oferirà un espai de showroom amb una acurada selecció d’artistes nacionals i internacionals, que presentaran les darreres novetats en joieria contemporània i d’autor. És per això que els entesos veuen en el Joya un pont creatiu entre els artistes de l’Amèrica Llatina i Europa.

EspaiJoia, d’altra banda, celebrarà del 17 al 20 d’octubre la seva tercera edició a la sala del Marquès de Comillas de les Reials Drassanes de Barcelona. El saló és un espai reservat per als professionals, tan els consolidats com els emergents. Durant l’esdeveniment, s’atorgarà el premi José Arquero, per a joves dissenyadors de les escoles més rellevants del sector. També es podrà visitar la Contemporary Jewellery Yearbook, una exposició de joies contemporànies d’artistes de renom internacional, i es realitzaran classes magistrals i exhibicions a càrrec de mestres artesans.

Conferències i tallers per als més petits completaran l’oferta d’activitats, juntament amb el Jewellery Mediterranean Meeting, un espai de networking per generar contactes professionals.

Informació extreta del següent article de La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/mon-barcelona/20131006/54388511386/joieria-mediterrani-setmana.html