menu

exposició Karol Bergeret a Uruguay


exposició 

Inauguració de Departamento 20, amb Karol Bergeret

El dijous 14 de novembre a les 19.30h s'inaugura l'exposició Departamento 20, en la qual participa la nostra sòcia Karol Bergeret, dins el marc de la 13a temporada de l'EAC (Espacio de Arte Contemporáneo) de Montevideo

SuperWomanShiva –versió viatgera- es una escultura-homenatge a les mares treballadores, la versió de viatge de la SuperWomanShiva que la Karol va iniciar el 2009. Després de l'experiència a Tokio (gener 2012), Madrid (novembre 2012) i Roma (abril 2013) la Karol es planteja aquesta nova obra com a eix de noves instal.lacions i accions en altres llocs del món per tal de seguir difonent el missatge d'homenatge a les mares. 

Filla d'uruguaians, la Karol estava especialment interessada en portar el projecte a Llatinoamèrica. Participa fins el febrer del 2014 a la mostra col.lectiva “Departamento 20” a l'EAC de Montevideo. Hi ha previsió de que l'artista faci una futura mostra a Buenos Aires al març del 2014 i també que participi amb la seva obra dins el programa del Festival DRAPART de Chile.

Fes clic aquí per veure la invitació de Documenta 20.