menu

DrapArt: a partir del 14 de desembre al CCCB

fira
Drap-Art 2013 al CCCB
Un any més Drap-Art'13 tindrà lloc al CCCB, entre el 14 de desembre i el 5 de gener de 2014. Les activitats i la fira es faran el cap de Setmana del 3, 4 i 5 de gener.
Aquest any hi participen alguns dels nostres socis. La Karol Bergeret presenta la col.lecció completa de Santas Amas de Casa, especie en extinción. Hi podreu disfrutar de les seves 14 taules de planxar convertides en la Nodriza, la Pastelera, la Limpiadora, la Proveedora, la Camarera, la Cocinera, la Planchadora, la Costurera, la Tejedora, la Electrodoméstica, la Sanadora, la Modista, la Lavandera y la Educadora.

També participen al Drap-Art 2013 l'Ariane Patout i el René Müller amb LEÑA DE LUXE:WILD FURNITURE, presentant la col.lecció "Wild Tamed Chairs Collection".

De la mateixa manera que en l'edició anterior, Drap-Art'13 es desenvolupa en vuit modalitats que ens acosten al reciclatge creatiu: exposicions col.lectives d'obres d'art i objectes de disseny realitzats amb materials reciclats, intervencions en l'espai públic, espai de Reflexió, el tradicional mercat d'art i disseny, tallers participatius, espectacles, audiovisuals i cinema del medi ambient.
 
Per trobar més informació feu clic aquí.
Aquí podeu veure el programa del Drap-Art 2013