menu

080 Barcelona 2014

fira

080 Barcelona Fashion, del 27 al 31 de gener a El Born Centre Cultural


El 080 Barcelona Fashion comença avui al Born Centre Cultural amb la desfilada de la firma catalana Mango. La inauguració del certamen tindrà lloc a les 19h.
Durant 5 dies, la passarel·la del recinte del Born acollirà les desfilades de 34 dissenyadors i marques que mostraran les seves noves col·leccions per a la temporada tardor-hivern 2014-2015.
En aquesta tretzena edició, el 080 Barcelona Fashion manté novament l’aposta per una passarel•la en la qual hi participen dissenyadors emergents i marques catalanes consolidades de presència internacional, així com també d’empreses de l'Agrupació Catalana de Tèxtil i Moda (ACTM).
Al 080 d'enguany també s'impartirà una materclass adreçada als estudiants de disseny i moda. Aixímateix, l’Open Area del certamen s’obrirà a compradors i públic en general amb l’objectiu d’apropar la passarel·la a la ciutat. Aquesta àrea acollirà el Village del 080 Barcelona Fashion, la zona comercial i també les exposicions. Una de les novetats d’aquesta edició és l’espai Timeless, una proposta que permetrà conèixer l’obra artesanal d’algunes dissenyadors i les seves col·laboracions amb l’alta costura.  
El MODAFAD tornarà a tancar la setmana de la moda de Barcelona amb una nova edició, en el marx del 080, amb la fi de donar a conèixer les propostes dels dissenyadors emergents que comencen a despuntar. El MODAFAD “Awards” tindrà lloc el divendres 31 de gener a les 16h al Born Centre Cultural.

Més informació a la web: http://www.080barcelonafashion.cat/