menu

Obra Madola al DHUB

a-soci

Instal.lació de Madola al DHUB

La sòcia de l'A-FAD Maria Àngels Domingo Laplana, MADOLA, és l'autora de "Trinidad", obra que el Museu del Disseny de Barcelona acaba d'instal·lar al llac de l'edifici Disseny Hub Barcelona, just davant del que serà el futur Centre de Documentació del Museu.

La instal·lació, una metàfora del diàleg de formes triangulars que fa referència al seu nom, ret homenatge a Trinidad Sánchez-Pacheco, directora del Museu de Ceràmica durant vint anys i propulsora de la col·lecció de ceràmica contemporània. Originalment concebuda pel Parc del Palau de Pedralbes, antiga ubicació del Museu de Ceràmica, ara arriba a la futura seu de la col·lecció de Ceràmica, el Museu del Disseny a la plaça de les Glòries.
 
Madola, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, és una reconeguda ceramista catalana que ha destacat per una producció artística de caràcter monumental i informalista, de grans dimensions i destinades als espais públics. Aquesta es caracteritza pels volums sòlids i les superfícies aspres i tosques convertides en potents escultures de temàtica coherent i harmònica inspirada en l’arquitectura, l’anatomia i la natura.