menu

convocatòria EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània 2014.


convocatòria 

EMBARRAT. Festival de Creació Contemporània 2014

Des de les naus modernistes del Museu Trepat de Tàrrega (Lleida), origen de la transformació social i industrial a les terres de Lleida, s’impulsa EMBARRAT, un nou festival d’art i creació contemporània.

EMBARRAT és un festival pluridisciplinar i transversal que recull les tendències més actuals en el món de l’art i la creació contemporània, alhora que dóna visibilitat i impuls a l’obra dels nous creadors emergents que utilitzen la experimentació i la exploració de nous llenguatges artístics com a via d’expressió.

Dates: Del 6 al 24 de juny de 2014
Lloc: Museu Trepat - diferents espais de Tàrrega

Convocatòria oberta:
Exposició LA GRAN MÀQUINAPremi EMBARRATTermini de presentació: 28 d’abril de 2014

L’afany per acumular riquesa i poder ha perdurat fins als nostres dies, i aquest mateix afany i ambició ens ha conduït a una devastadora crisi econòmica i de valors que no té precedents, provoacant al mateix temps una greu fractura social. Davant d’aquesta realitat es vol reptar els nous artistes a reflexionar sobre la situació política, social i econòmica en la que ens trobem immersos. Així doncs, s'obre aquesta convocatòria per a seleccionar els projectes artístics que configuraran l’exposició col·lectiva“La Gran Màquina” i optaran al premi “Embarrat”.

Bases del premi i fitxa d' inscripció a la web: http://embarrat.tumblr.com/premi.