menu

convocatòria Premis ARTFAD 2014

convocatòria

Oberta la convocatòria dels Premis ARTFAD 2014

Un any més, l’A-FAD convoca els premis d’art i d’artesania contemporània, amb l’objectiu d’estimular la recerca, la creació i l’excel·lència en el camp dels oficis d’art. Els premis ARTFAD formen part de l’esdeveniment FADfest, la gran cita anual dels sectors del disseny i la creativitat a Barcelona organitzat pel FAD, Foment de les Arts i del Disseny.
 

La convocatòria dels premis ARTFAD 2014 és d’àmbit nacional i internacional, i va adreçada a artistes visuals i artesans professionals de qualsevol disciplina, així com també a estudiants. Per inscriure-us-hi, heu d'enviar el formulari d’inscripció degudament emplenat i acompanyat del dossier (en dos formats: CD i imprès). També cal abonar els drets corresponents en el moment de la inscripció. Teniu temps per inscriure-us als premis ARTFAD fins el 25 d'abril del 2014.

El veredicte dels guanyadors dels ARTFAD es farà públic en la festa dels Premis ARTFAD, que tindrà lloc el dimarts dia 1 de juliol de 2014. Tots els semifinalistes participaran en l’exposició dels Premis ARTFAD, integrada dins de la del FADfest, emplaçada a la seu del FAD, edifici Disseny Hub Barcelona, des del 25 de juny fins al 30 de novembre de 2014.

En el següent link podeu trobar les bases dels ARTFAD i la butlleta d'inscripció: http://fad.cat/afad/artfad/BasesCatalaArtFad14.pdf