menu

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE SINTESI 90´


Enguany, com ja sabeu, Síntesi canvia de format. Al ser un format allunyat del que us tenim acostumats, hem decidit fer aquesta secció de dubtes per poder orientar-vos sobre el nou projecte. Esperem que pugui aclarir els dubtes que hi teniu sobre Síntesi 90’!!

Sobre Síntesi 90´


Què significa Síntesi 90´?

Enguany presentem un nou format de la mostra on volem mesclar la interactivitat amb el públic i l’exhibició d’obres artístiques. Es vol fomentar l’oportunitat de mostrar i explicar alhora al públic assistent les obres (d’aquí la presència de l’artista/creador), seguint la filosofia del què són els Tallers Oberts.
Aquesta es durà a terme el dijous 14 de maig de 2015 a la sala d’exposicions del Disseny HUB de Barcelona.

Quant dura Síntesi 90’?

Com el seu nom indica, la mostra durarà 90 minuts, en els quals els artistes exposaran de manera lliure, dins del disseny expositiu general. No vol dir que sols s’exposarà aquest dia, durant les jornades de Tallers Oberts, totes aquelles obres seleccionades romandran exposades als tallers dels artistes, conformant el Circuit Síntesi, per fomentar el flux de públic als tallers.

Per què una cadira?

La cadira és l’element que pot unificar l’exposició, cada artista seleccionat en principi en tindrà una i la podrà utilitzar a la seva lliure disposició. Es pot utilitzar com a suport d’obra (tot i que hi intervinguin altres elements), també convidar al públic a que segui com a element simbòlic de reflexió, o el propi artista pot seure, qualsevol possibilitat d’interacció amb ella és benvinguda!

És obligatori la cadira?

No, un cop es tinguin totes els obres seleccionades, i parlem amb tots els artistes per pensar la millor manera de mostrar les obres, s’acabarà de decidir el seu ús en el disseny general.

On seré?

L’artista romandrà sempre al costat de l’obra, ja que serà ell qui decidirà com exhibir i explicar-la al públic assistent, si així és la seva idea.

Puc pensar què fer a la mostra?

Evidentment, si teniu alguna idea per exposar les vostres obres podeu explicar-la en el dossier que ens teniu que lliurar. Si no, en cas de ser seleccionats, us orientarem sobre les diverses possibilitats en les que podem exposar les obres.

On entrego el dossier?

Es poden entregar en les nostres oficines de l’A FAD, a la planta -1 de l’edifici Disseny HUB Barcelona, Plaça de les Glòries,37-38, 08018, de dimarts a divendres de 10h-14h
preferiblement (si heu de venir a la tarda, aviseu-nos i ja ens coordinarem). A més, si teniu qualsevol dubte, escriviu-nos al nostre e-mail info@a-fad.org i us el resoldrem. Us recomanem venir a partir del 24 de febrer, ja que és més fàcil accedir a les nostres oficines.

Hi ha disseny expositiu?

Com en qualsevol exposició, n’hi ha. Enguany el que canvia és el format que tenia normalment Síntesi, ja que esdevé una exposició efímera. Totes les obres disposaran del seu espai visual, de la seva cartel·la, ...

Què puc presentar?

Sou lliures de presentar tot allò que voleu, de les mides i tipologies artístiques o artesanes de cadascun de vosaltres, ja que els Tallers Oberts Barcelona sempre s’han caracteritzat per la diversitat.

Per tant us animem a que participeu, i si teniu qualsevol dubte no ho penseu dues vegades i envieu-nos un e-mail amb aquests a info@a-fad.org, us aclarirem aquests sense problema i us orientarem en tot el que sigui necessari!

De totes maneres us facilitem en el link de baix les bases per a l'edició d'aquest any de Síntesi 90'

http://goo.gl/8FSGBD