menu

Exposició de Marc Monzó a la galeria Klimt02

Marc Monzó presenta en la seva segona exposició individual a la Galeria Klimt02 el seu nou treball Blank. Aquesta col·lecció esta formaa per una sèrie de sis peces d'or de 18 kt produït industrialment sense cap tractament.

Es tracta d'una col·lecció d'objectes oberts, entitats que es troben a cavall entre dos estats. Un diàleg entre un material noble, com l'or i una apariència nua sense acabats. D'aquesta manera es pot observar que son quasi prototips, propostes que han arribat per mitjà de les mínimes operacions necessàries. És un treball fet quasi sense ferraments, amb les mans, sense cap voluntat de control. Així, l'autor vol demostrar les seves limitacions, dificultats en la seva elaboració, els ajusts i les rectificacions.

Marc Monzó és un artista de gran recorregut que ha exposat en diferents països, a més de tenir obres en col·leccions de museus a Europa i Austràlia.

L'exposició obrirà al públic el proper dia 10 de juny i romandrà oberta fins al 10 de juliol en horari de vesprada entre les 16:30 i les 19:00 hores al Carrer Riera de Sant Miquel 65.