menu

Convocatòria FemART 2015


Convocatòria FEMART 2015:
Els nostres cossos feministes segueixen desobeint...
Sabem que la història de la humanitat només fa referència a la meitat del món,  que és una narració interessada i que la nostra memòria és una memòria induïda/segrestada. No volem ser el descuit d’un discurs ni buscar-nos darrera l’oblit patriarcal, ni en allò no dit per qui controla  la paraula.
 Per això exercirem la contramemòria i oblidarem l’oblit.

Proposem una intervenció artística en el nostre passat, per recordar allò que sembla que no ha existit pel fet de no ser dit, que no sabem perquè no ha estat anomenat, però que avui  tanmateix som capaces de re-inventar.

BASES FEMART 2015

A la Mostra hi poden participar les dones que ho desitgin.

Es poden presentar obres i projectes de qualsevol disciplina artística (arts visuals, escèniques, musicals), sempre que girin entorn del tema proposat.
Documents que cal presentar (només per correu-e)*:

 1.- Descripció del projecte/obra presentat en relació a la temàtica de la Mostra: màxim 20 línies (document word:, no en format pdf.!)
 2.- Imatges de l'obra (150dpi, màxim 20x20, màx. 1M), video (segons la modalitat artística) o esquema gràfic del projecte artístic.
3.- Currículum (màxim 20 línies).
4.- Fitxa tècnica de l’obra/projecte (dades bàsiques: títol, any, dimensions, tècnica) i dades de l’artista (nom, mail, telèfon, web/blog)
* La participació quedarà validada en rebre un correu de confirmació de Femart.
Presentació de propostes:

De l’1 al 4 de setembre 2015


L’equip de selecció de les propostes estarà format per feministes vinculades al món de les arts (Ca la Dona no assumeix el cost de la producció, que va a càrrec de l’artista).

Les obres seleccionades s’exposaran a la seu de Ca la Dona del 16  d’octubre al 12 novembre.

PREMI FEMART: seleccionarem una de les artistes participants i li oferirem la possibilitat de tenir una exposició pròpia al mateix espai, durant un mes, al llarg del 2016.