Arrenca el Laboratori de l'A-FAD, un conjunt d'activitats periòdiques de diferent format que l'A-FAD organitza amb l'objectiu de fomentar trobades de debat, reflexió i experimentació dins del sector de les arts plàstiques i l’artesania, la creació i el disseny.
Amb motiu de l’exposició TAPAS “Spanish Design For Food” dues professionals, una artista i una dissenyadora de producte ens expliquen la seva relació amb la gastronomia i el disseny d’objectes mitjançant dues jornades pràctiques.
__________________________________________________________________________________________________
12.05.17: Bon Aprofit (eco food health design)
Taller pràctic.
Paraments de verdures.
Vols aprendre a fer vaixelles comestibles amb verdures?
Construirem culleres, recipients i gots per a crear una sorprenent taula!
Al final de l'activitat degustarem un batut de primavera amb fruites per a provar una de les creacions.
Hora: 17h-19h
Lloc: Edifici Disseny HUB de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes 37-38, planta -1, Aula A.
Preu: 10 euros, socis FAD gratuït.
Inscripcions: info@a-fad.org (places limitades).
18.05.17: Rosa Cortiella (contemporary ceramic sculpture)
Visita guiada a l’exposició “TAPAS i taller pràctic.
Processos, materials i tècniques ceràmiques.
Saps com estan fetes les peces de ceràmica que hi ha a "TAPAS"?
Vine i t'explicaré in situ, els processos, els materials i les tècniques de cadascuna de les peces exposades. Després podràs experimentar-ho en el workshop que farem.
Segur que després ho miraràs amb uns altres ulls!
Hora: 17h-19h
Lloc: Edifici Disseny HUB de Barcelona, Pl. de les Glòries Catalanes 37-38, planta -1, Aula A.
Preu: 10 euros, socis FAD gratuït.
Inscripcions: info@a-fad.org (places limitades).