menu

PREMIS ENJOIA'T

Enjoia't 2016 / Festa i entrega de premis


El passat divendres 30 de setembre es van entregar els Premis de Joieria Contemporània Enjoia't, que enguany han arribat a la XXII edició. La festa va ser tot un èxit i tant joiers com convidats van gaudir d'una bona estona al Jardí del Museu Marítim de Barcelona.

Els guanyadors d'aquest any en les dues categories han estat:

  • Guanyadora Categoria Professional: Karin Roy
  • Finalista Categoria Professional: Angela Estenson
  • Finalista Categoria Professional: Sébastien Carré
  • Guanyadora Categoria Estudiant: Xiaodai Huang
  • Finalista Categoria Estudiant: Yili Cao
  • Finalista Categoria Estudiant: Bàrbara Arnau
  • Guanyadora Premi d'Opinió: Angela Estenson


GUANYADORES ENJOIA'T 2016 Categoria Professional: Backupfront, Karin Roy


 Categoria Estudiant: Variants, Xiaodai Huang


FINALISTES ENJOIA'T 2016 / CATEGORIA ESTUDIANTYes, Why Not?, Bàrbara Arnau 


See Through Skin, Yili Cao


SEMIFINALISTES ENJOIA'T 2016 / CATEGORIA ESTUDIANT

  


 Between Square and Circle, Beru Inou


 La naturaleza del yeso, Camilla Mileto


 Heart'n, Gabriela Cohn


Frozen Moment: The Night, Jelizaveta Suska 


Singularitat, Lourdes Freixa 


Flores Fantasma, Natxa González 


El murmuri de les entranyes, Rosa Gomis  Bonsai, Xianon Zhang

FINALISTES ENJOIA'T 2016 / CATEGORIA PROFESSIONALMetamorfosis, Ángela Estenson


Visceral, Sébastian Carré

SEMIFINALISTES ENJOIA'T 2016 / CATEGORIA PROFESSIONALBrecelet #1upsk8, Cédric Chevealley


Der Lauf der Zeit, Elisabeth Habig


Canal de emoción,  Liliana Ojeda


Excroissances/Outgrowth, Marie Flambard


Doble Arco, Marina Preixens


Cordón Umbilicar, Montserrat Durán


JAVA, Pilar de la Villa


Naturaleza emergente, Roser Martínez


COLL-ARR, SYL
Entrevista a Jelizaveta Suska, semifinalista Enjoia't 2016
Enjoia't 2016 / SeleccionatsEl proper 30 de setembre tindrà lloc la festa i entrega de premis de la XXII edició dels Premis de Joieria Contemporània ENJOIA'T al Jardí del Museu Marítim de Barcelona. 

L’A-FAD vol donar suport als creadors emergents que lluiten per aconseguir l’excel·lència en el camp de la joieria d’autor i alhora difondre les seves obres, fruit dels corrents més experimentals de la joieria i l’orfebreria contemporànies. Ambtot, els Premis Enjoia’t busquen donar reconeixement als creadors d’avantguarda que mostren els nous camins per al futur de la joieria.

La celebració dels Premis Enjoia't és especialment singular. La presentació de les peces candidates, la valoració del jurat i el seu veredicte se succeeixen en una sola nit. A més, els mateixos creadors, o alguna persona delegada per ells, llueixen la joia durant la nit del premi i així la peça es mostra en conjunt amb el cos que encercla.


Ens complau anunciar els participants sel·leccionats per les categories d'estudiant i professional dels premis Enjoia't 2016. Les seves peces es mostraran al nostre stand dins de la fira Joya que tindrà lloc al Museu Arts Santa Mònica els dies 29, 30 de setembre i 1 d'octubre.


+ Imatges dels participants / Imágenes de los participantes / Participants' images


+ Facebook eventEnjoia't 2016 / Convocatòria oberta
La XXII edició dels Premis de Joieria Contemporània, Enjoia't 2016, se celebraran el 30 de setembre 2016. 
Una selecció de les millors peces de joieria nacional i internacional, que optaran als Premis Enjoia't Professional i Estudiant.


Data límit/ 15.07.16
10% de descompte/ Fins el 20.06.16
Contacte/ info@a-fad.org, 93 25 66 776


Enjoya't 2015/ Guanyadors

Lauren Kalman, Akiko Shinzato i Laura Paglieri


El passat 8 d'octubre va tenir lloc a la Fàbrica Moritz la festa de lliurament dels premis Enjoia't 2015, després d'un dia molt complet amb la presentació dels semifinalistes a l'espai Joia a l'Arts Santa Mònica. 

En un ambient distés i festiu, el públic assistent va tenir l'oportunitat de decidir un dels guanyadors de la nit votant la creació que al seu parer era la mereixedora del premi de l'opinió. 

La vetllada, presentada per Laura Sangrà (Tria33), va tenir el seu punt culminant quan es va llegir l'acta del jurat, format per Magda Polo, presidenta d'A-FAD; els joiers Ramon Puig Cuyàs, Jorge Manilla, Monika Szpatowicz, subdirectora del Festival Srebro a la Galeria Legnica de Polònia; i Piotr Rybaczek, director de La Basílica Galeria de Barcelona, dels guanyadors dels premis. 

En primer lloc es va anunciar la categoria estudiant amb els següents resultats: El primer finalista va ser ex aequo per a Erica Jordán amb la peça Soberbia i Mercedes Lamagrande amb Ser. La segona finalista va resultar Cristina León amb la joia La presencia de la ausencia, mentre que la guanyadora de la categoria va ser Akiko Shinzato amb Eyes & Nose.Pel que fa a la categoria estudiant, la primera finalista va ser Anja Eichler amb Eight States of Heart; la segona finalista va ser Christine Jalio amb Past, Loss, Future, nº19; mentre que la guanyadora de la categoria va ser Lauren Kalman amb Device for feeling avoid (2). Instants després, es va donar a conèixer el premi de l'opinió que va recaure en Laura Paglieri i Stone Ages. 

Des d'A-FAD donem les gràcies per l'assistència de tots aquells que hi vingueren, per la col·laboració de tots els que ens han ajudat a la realització de la festa, als patrocinadors i als voluntaris per la seva ajuda. 

Les corones Enjoya't 2015/ dissenyades pels guanyadors d'Enjoya't 2014

Ens complau presentar-vos les corones dels guanyadors de les tres categories dels Premis Enjoia't que organitzem i que lliurarem el proper 8 d'octubre en la festa que celebrarem a la Fàbrica Moritz a les 20 hores.
Per si no ho conegueu, les corones son una de les tradicions més reconegudes dels Enjoia't, ja que als guanyadors se'ls corona en la festa, recordant tradicions antigues com els campions olímpics dels jocs de l'era antiga.
També es tracta d'un relleu artístic dels diferents guanyadors, ja que son els guardonats en l'anterior edició qui rep la tasca de dissenyar-la per coronar al seu successor. La corona que teniu al damunt és la que la guanyadora de la categoria estudiant al 2014, Anna Norrgrann, ha realitzat per a aquesta edició. Esta realitzada amb alumini anoditzat i es caracteritza per les seves línies senzilles i el contrast entre els grisos i blancs i el verd de la part superior. Per a la categoria professional, l'últim guardonat, Rodrigo Acosta ha realitzat una corona en llautò, fil de cotó i un coll de camisa que es caracteritza per les formes irregulars. Finalment, el guanyador del premi de l'opinió serà coronat amb la creació de Javiera Gaete i Andrés González, i que ha estat realitzada per Techjewell. Aquesta corona ha estat dissenyada mitjançant tecnología 3D i s'ha fabricat mitjançant la impressió digital a tres dimensions. La corona ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Postgrau en Disseny de Joieria Alternativa de l’Escola Elisava i l’empresa Techjewell. 


JA TENIM ELS SEMIFINALISTES!
Els semifinalistes d'aquesta edició son:CATEGORIA ESTUDIANT:
 -Yanli Duan (Xina)
-Erica Jordán Mancebo (València)
-Cristina León Camús (València)
-Akiko Shinzato (Regne Unit)
-Monique Voz (Bélgica)
-Laura Paglieri (Barcelona)
-Adriana Díaz Huigera (Barcelona)
-Mercedes Lamagrande Lurueña (Tarragona)
-Lin Wan-Ying (Suècia)
-Georgina Contel Ibarra (Barcelona)
-Juan José Ibáñez Piqueras (València)
--------------


CATEGORIA PROFESSIONAL:
 -Lauren Kalman (EUA)
-Katja Toporski (EUA)
-Velislava Bozhinova (Bulgària)
-Angela Ciobanu (Romania)
-Jordi Aparicio (Barcelona)
-ERATO KOULOUBI (Grècia)
-Heejoo Kim (Corea del Sud)
-Jennifer Lozano (Barcelona)
-Associació Obrador Xisqueta (Lleida)
-Marta Herradura (Madrid)
-Anja Eichler (Alemanya)
-Christine Jalio (Finlàndia)
-------------

L’ENJOIA’T, Premi de Joieria Contemporània, és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 19 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d’estudiants.

Però l’ENJOIA’T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L’ENJOIA’T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat, és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.

Consulta les bases AQUÍ
Consulta las bases AQUÍ
Further information and call for entries HERE

Els ENJOIA'T tenen el suport de:

I compta amb la col·laboració de:web GUANYADORS DELS PREMIS ENJOIA'T 2014
Aquí us podeu descarregar les notes de prensa:

Fotosgrafies de la festa i el link al reportatge que Àrtic, de BTV, ens va fer!


Volem agraïr especialmente el suport del CCAM, així com la col·laboració de:

_____

PREMI DE JOIERIA CONTEMPORÀNIA, ENJOIA'T
20ª EDICIÓ
Uns premis que s'otorguen per distingir lo millor de la joieria contemporània a partir d'una curada selecció i amb peces de països tan diversos com la Xina, Israel, Japó, Àustria, Estats Units, Anglaterra, França, Holanda ...
L'entrega dels Premis sempre té lloc a la Festa Enjoia't, una oportunitat única per conèixer i parlar amb els 20 finalistes que mostraran i explicaran durant tota la nit la peça que han presentat.
Tots els assistents podran votar per la joia que creguin guanyadora del Premi Enjoia't d'Opinió 2014.
Tots els guardons s'otorgaran a les 22h de la nit, i amb la coronació, a mans dels guanyadors del 2013, dels premiats d'enguany del Premi Enjoia't Professional i Estudiant.
El pròxim dijous 9 d'octubre us esperem a la festa de la joieria!!

Hora entrada: 20h*
Lloc: Fàbrica Moritz

*l'aforament és limitat, us aconsellem ser puntuals.


Si voleu adquirir la Bossa Enjoia't 2014, reserveu-la ja!!! Contacteu amb nosaltres i així us assegureu que no us quedeu sense. Són edició limitada!!
Preu especial: 4 €
A FAD: info@a-fad.org // 93.25.66.776

Els Premis Enjoiat' compten amb el suport de:

i la col·laboració de:
                              http://www.joyabarcelona.com/index.php/es/
http://www.elisava.net/ca                    http://www.klimt02.net/http://nicolasspinosa.wordpress.com/                         http://www.grupoduplex.com/


http://moritz.com/ca/mes_18?url_from=ca             http://camaloon.cat/descobreix/creacions________________________

SELECCIONATS ALS PREMIS ENJOIA'T 2014

Categoria Estudiant

* Ordenats d'esquerra a dreta, de dalt a baix.
Artist@s:

Anna Martínez
Anna Norrgrann
Mariko Kumon
Bifei Cao
Isabella Liu
Linda Horská
Iria Heredia
Coralie Grzes
Sue Ibars
Ssu-Ya Hsiung
Sangji Yun

Categoria Professional

* Ordenats d'esquerra a dreta, de dalt a baix.
Artist@s:

Silvia Beccaria
Agnès WO
Inbar Shahak
Angela
Ciobanu
Marta Herradura
Rodrigo Acosta
Galik Barak
Mirèia Calaf
Gerard Duch
---------------------------------
 CONVOCATÒRIA TANCADA
ENJOIA’T 2014 
L’ENJOIA'T, Premi de Joieria Contemporània, és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 20 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d’estudiants.
Però l’ENJOIA’T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L’ENJOIA’T és molt més que tot això, ja que també és una festa a la creativitat, és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.

En definitiva, l’ENJOIA’T premia l’originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.

T’atreveixes a presentar-t’hi?
Consulta les bases i inscriu-te AQUÍ 
Consulta las bases e inscríbete AQUÍ 
Competition conditions and entry form HERE 
________________


ENJOIA'T, Premis de Joieria Contemporània 2013Moltes gràcies a tots els participants en els Enjoia't 2013 i també a tots els que vau assistir a la festa. Estem molt contents amb la gran qualitat dels artistes sel.leccionats i guanyadors d'enguany. Si feu clic aquí enllaçareu amb l'àlbum de la festa, que va ser tot un èxit.

Guanyadors ENJOIA'T 2013


El dijous 17 d’octubre va tenir lloc la festa i cerimònia de
lliurament dels Premis Enjoia’t, a la Fàbrica Moritz
Barcelona. Els vint-i-quatre artistes finalistes del premi van
presentar les seves creacions el mateix dia al jurat, que
enguany estava format per Josep Abril (dissenyador de
moda), Cristina Julià (directora creativa de Joid’art), Magda
Polo (doctora en filosofia de l’art i presidenta de l’A-FAD),
Sílvia Walz (joiera) i Montserrat Lacomba (joiera).
 
El jurat va decidir atorgar els premis Enjoia’t a:


Categoria Professional
 
Guanyador Professional: 
Autor: Frédérique Coomans
Obra: Architextile

Primer Finalista Professional:
Autor: Yu Iraishi
Obra: Border Line
  
Segon Finalista Professional:
Autora: Elena Corchero
Obra: Ecolorium
 Categoria Estudiant

Guanyador Estudiant:
Autor: Xiao Liu
Obra: The Rice Stone
Primer Finalista Estudiant:
Autora: Mar Sánchez
Obra: Hiperactividad 17Segon Finalista Estudiant:
Autor: Edu Tarín
Obra: Revival 5
 Premi d'Opinió, atorgat pel públic 
assistent a la Festa dels Premis 
Enjoia’t i Premi Joid'art: 

Autores: Amàlia Vermell
Obra: Col·lecció Siamesos
Premi Joid’art________________________

FESTA ENJOIA'T 2013

El dijous 17 d'octubre, a les 20h tindrà lloc la festa dels premis Enjoia't de Joieria Contemporània, edició 2013. 

La festa, que s'ubicarà de nou la Fàbrica Moritz, inclourà l'entrega de premis dels guanyadors del certàmen. El públic assistent tindrà la oportunitat de veure les obres sel.leccionades i conèixer els seus detalls de la mà dels propis artistes, per a després poder participar en el Premi d'Opinió

Durant la festa es podrà gaudir de la cervessa Moritz i de la música de DJ Coco. 

L'entrada és gratuïta, però l'aforament és limitat, així que us aconsellem ser molt puntuals. Feu clic aquí per a descarregar-vos la invitació per la festa. 


Dijous 17 d’octubre, 20h

Fàbrica MORITZ - Ronda Sant Antoni 39, Barcelona

Entrada lliure, aforament limitat.

Recordeu també que els Enjoia't estan integrats dins de la Setmana de la Joieria de Barcelona i al seu torn, dins de JOYA, Saló de la Joieria Contemporània de Barcelona. Si us apropeu al FAD del 17 al 19 d'octubre podreu visitar les obres dels sel.leccionats d'enguany juntament amb col.lecció que el Jordi Aparicio, guanyador del Premi Joid'art 2012, ha realitzat amb la companyia. També podreu gaudir de l'exposició que han creat els guanyadors dels Enjoia't 2012 i que estarà ubicada a la Cripta del FAD. 

_________________

Atenció: ja tenim el llistat de les obres sel.leccionades!

Després d'una difícil decisió, per fi us podem anunciar quins són els artistes sel.leccionats per a la final dels premis Enjoia't edició 2013, tant en la categoria de professionals com en la d'estudiants. A continuació trobareu els llistats amb el nom dels artistes i els detalls de la peça sel.leccionada.

Categoria ESTUDIANTS


ARTISTA
TÍTOL
TIPUS DE PEÇA
Isabel Alejo
Fugint de la realitat quotidiana
Fermall de ciment, plata i pa d'or
Galit Barak
[don't] cast me away
Fermall de llautó, alpaca i filferro d'acer, xapat en plata oxidada
Mireia Bonastre
Aventura't a viure
Joia corporal d'acer pintat i bales de la Guerra Civil Espanyola
Mireia Calaf
Trencar el cercle
Penjoll de llautó i resina
Aruba Iglesias
Gorguera
Collaret de tela, paper i llautó
Isabella Liu
When I got lost
Penjoll de coure, llautó, llibres antics, esmalt i acrílic
Xiao Lui
The rice stone
Fermall de grans d'arròs, plata i pols
Francine Oeyen
Corrugado III
Collaret de cartró, fil, silicona, cautxú i plata
Patricia Portocarrero
Melodía del silencio
Fermall de Corian® i plata
Mar Sánchez
Hiperactividad 17
Collaret de coure esmaltat
Edu Tarín
Revival 5
Fermall de coure banyat en or per electroforming
Birgit Toke Tauka Frietman
Rice Necklace
Collaret d'arròs, pell girada fet a màCategoria PROFESSIONALS


ARTISTA
TÍTOL
TIPUS DE PEÇA

Frédérique Coomans

Architextile

Collaret de plata i poliamida

Elena Corchero

Ecolorium

Cadena-anell d'Albedonita®

Eva Dora Lamm

Foreve-r-ing

Anell d'or blanc i un diamant en brut

Nicoletta Frigerio

Vanitas venitatis

Fermall de peces de mirall antic i plata

Daniela Hedman

Necklace from beach-series

Collaret de coure, fusta i teixit

Marta Herradura

El Anillo del Alquimista

Anell soldat, polit de llautó amb porcellana, vidre, làtex, diamants

Yu Hiraishi

Border Line

Collaret de llautó soldat i pintat

Renata Meirelles

Velaturas

Peça polivalent de Tafeta i filferro d'alumini

Ariane Patout

Joyas del cuerpo

Escultura-joia de bronze a la cera perduda

Liliana Ruiz

Myrto alarum

Penjoll de corall blanc i or

Ezra Satok-Wolman

Nautilus Carboniferous

Fermall de fibra de carboni, pal.ladi, or i perla de Tahití

Amalia Vermell

Col.lecció Siamesos

Penjoll de plata i cordó de fil de polièsterUs convidem a veure les imatges de les obres sel.leccionades, només heu de fer clic aquí.

La deliberació final tindrà lloc el dijous 17 d'octubre i es farà pública a una gran festa a la Fàbrica Moritz, a on els assistents també podran votar pel Premi del Públic. Més endavant donarem més detalls per als que volgueu assistir a la festa, estigueu atents al blog i al nostre facebookhttps://www.facebook.com/pages/A-FAD/300735909944229!

____________________________
Ja està oberta la convocatòria per participar als Enjoia't!
 
L’ENJOIA’T, Premi de Joieria Contemporània, és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 19 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d’estudiants.
 
Però l’ENJOIA’T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L’ENJOIA’T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat, és un punt de
trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.
T’atreveixes a presentar-t’hi?
 
_______________________________________________________________

 

ENJOIA’T, Premi de Joieria Contemporània

 

Aquesta edició els premis arriben a la seva majoria d'edat

i ho celebrem amb una nova categoria:

 

El premi JOID'ART

 

i amb la celebració d'una festa inoblidable 

a la renovada fàbrica Moritz

11 d'octubre, a les 20h

  entrada lliure

 

JA TENIM FINALISTES !!!


CATEGORIA ESTUDIANT:


Maria Arranz, Kvetoslava Flora, Ariana Gaitán, 
Ania Gubanova, Eliana Klenicki, Edwin Paez, Liliana Ruiz, 
Katarina Siposova i Montserrat Soperas.


CATEGORIA PROFESSIONAL:

Jordi Aparicio, Silke Fleischer, Jura Golub, Heidemarie Herb, 
Gigi Mariani, Elisabet Morató, Libertad Ripoll, Ezra Satok-Wolman, 
María Sol González, Jie Sun i Eva Tesarik.ENJOIA’T, Premis de joieria contemporània. Consulta les bases i inscriu-te aquí.
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
ENJOIA’T, Premios de joyería contemporánea. Consulta las bases e inscríbete aquí.
FOMULARIO DE INSCRIPCIÓN
ENJOIA’T, Contemporary jewellery awards. Competition conditions and entry form here.

Un any més aquest acte està inscrit en les activitats de la Setmana de la Joieria Contemporànea de Barcelona. 
11, 12 i 13 d'octubre del 2012
GUANYADORS PREMIS ENJOIA'T 2012

El dijous dia 11 d'octubre van tenir lloc els premis Enjoia't 2012. Aquest són els finalistes i guanyadors:Kvetoslava Flora Sekanova, "Tester". Finalista EstudiantKatarina Siposova, "Body Extension". Guanyadora Premi Estudiant
Jordi Aparicio, "Metamorfosis". Finalista ProfessionalJie Sun, "Big Fish". Guanyador Premi ProfessionalGigi Mariani, "Stonehenge". Guanyador Premi Joid'artLibertad Ripoll, "Slave of Fashion". Guanyadora Premi D'Opinió


I si vols veure les fotos de la festa a la Fàbrica Moritz, fes click aquí
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ELS PREMIATS DE L'EDICIÓ ENJOIA'T 2011:

categoria professional:


La guanyadora del Premi ENJOIA’T 2011, és Iris Weyer, amb els seu treball Rio – Generative Jewellery.        
 
La primera finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Andrea Velázquez, amb el seu treball Low Rhythm.

La segona finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Misun Woncategoria estudiant:


La guanyadora del Premi ENJOIA’T 2011, és  Adrianna Wallis, amb el treball À ma mère. À ma fille.

La primera finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és Marta Roca, amb el treball Topografia quotidiana.

El segon finalista del Premi ENJOIA’T 2011, és  Jordi Aparicio, amb el treball Sísmic.


premi públic:


 


premi del públic
Marta Roca, amb el treball Topografia quotidiana.    

    

Els 20 seleccionats per l'exposició 2011:

PROFESSIONALS:
Luís Acosta, Maria Cristina Bellucci, Míriam Camarillas, Anna Puig, Andrea Velázquez, Iris Weyer i Misun Won.

ESTUDIANTS:
Jordi Aparicio Manchado, Anaïs Beard, Marta S. Blanco, Margarita Brustenga, Júlia Castro, Hyunjung Cho, Kumiko Kuwabara, Francine Oeyen, Marta Roca, Maria Liliana Ruiz, Sonia Salguero, Chiara Scarpitti i Adrianna Wallis.Reserva't el 15 de septembre a les 20h per assistir a la Festa Enjoia't 2011!!! 
Aquest acte està inscrit en les activitats de la Setmana de la Joieria Contemporànea de Barcelona
15, 16 i 17 de setembre.


www.btvnoticies.cat 

____________________


EXPOSICIÓN DE LAS GANADORAS DEL ENJOIA'T 2010

Constanze Schreiber y Aline Berdichevsky presentan EnContraste, su exposición de joyería contemporánea en la Cripta del FAD en Barcelona.

Coincidiendo con JOYA 2011, la Semana de la Joyería Contemporánea de Barcelona, las ganadoras del premio Enjoia’t 2010, Constanze Schreiber y Aline Berdichevsky se han reunido para darle vida a la Cripta del FAD.

EnContraste: el juego de palabras encontraste y en contraste  es el título de su exposición donde las artistas hacen un recorrido a través de sus carreras en la joyería y muestran sus diferentes visiones de ésta. 


Constanze presenta una selección de los últimos ocho años que incluye collares y broches de pelaje de la serie Ornamento y Crimen, así como collares de grandes dimensiones de plata y cobre y piezas realizadas en vidrio y cerámica. El uso del material en la obra de Constanze siempre hace referencia al concepto detrás de ésta. Su inspiración proviene de la joyería antigua: “Creo que existe una verdad en los símbolos y arquetipos del pasado que aún son vigentes actualmente. Los veo como intentos del hombre de darle forma a temas como el amor, la vida y la muerte. En mi trabajo busco una continuidad contemporánea de la joyería tradicional”. 

Por su parte, Aline muestra una selección de broches de su serie Reconstruction que es el resultado de una reflexión acerca de la migración y las contradicciones, dificultades y alegrías que conlleva el vivir entre dos lugares. En su obra, Berdichevsky transforma el alabastro en formas geométricas mientras juega con los espacios vacíos.

EnContraste abrirá sus puertas el 15 de septiembre de 2011 con un vernissage a las 18:00 y permanecerá hasta el 17 de septiembre de 2011 en La Cripta del FAD, Pl. dels Àngels 6-5, 08001, Barcelona, España.

____________________

l'ENJOIA'T és un esdeveniment únic dins del sector que, des de fa 17 anys, premia les propostes més destacades del camp de la joieria, tant de professionals com d’estudiants.

Però l’ENJOIA’T no és tan sols un premi i no hi veuràs simplement joieria. L’ENJOIA’T és molt més que tot això, ja que, a més a més, és una festa a la creativitat, és un punt de trobada indispensable entre professionals del sector i és una plataforma a través de la qual, mostrar al públic el teu projecte creatiu.

En definitiva, l’ENJOIA’T premia l’originalitat, la qualitat tècnica, la riquesa conceptual i la transgressió en el camp de la joieria, fins al punt de qüestionar-se els seus propis límits.

T’atreveixes a presentar-t’hi? 

Consulta les bases i inscriu-te


Inscripcions del 14 al 23 de juny

Imatges de la festa de la pasada edició, Enjoia't 2010
el 16 de setembre a les 20h, a l'Auditori del FAD. 

 


  ENJOIA'T 2010


Guanyadors de l'ENJOIA'T 2010: 
Premi Professional: Constanze Schreiber
Premi Estudiant: Aline Berdichevsky 
Premi del Públic: Laura Gualda

També felicitar als finalistes:
els professionals Luís Acosta i Sara Engberg, i els estudiants Dalia Jurado i Jordi Aparicio.Premsa
CATALÀ

CASTELLANO

http://www.pinkermoda.com/noticia/enjoyate-2010/58744


L’exposició dels seleccionats i premiats, coincidirà amb les dates de JOYA -Setmana de Joieria Contemporànea de Barcelona. 
Del 16 als 18 de setembre DE 2010, de 11 a 20h, al FAD. 

           www.nicolasspinosa.comhttp://www.elisava.net/cahttp://moritz.com/es/http://casapiera.com/index.htmlhttp://ca.ktkshirts.com/