menu

convocatòria The Craftroom



convocatòria

Encara podeu participar a The Craftroom

Ens comuniquen que, atès que encara queden algunes places disponibles per participar al Saló The CraftRoom (que es durà a terme entre els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre al Disseny Hub Barcelona), s'han ampliat el termini de presentació de sol·licituds fins el divendres, 27 de setembre.

Altres novetats important són, d'una banda, la inclusió d'una quarta modalitat, la participació col·lectiva d’Entitats que desitgin fer venda directa dels productes dels seus membres o representats. D'altra banda, hi ha la possibilitat que la organització gestioni paquets d’allotjament i pàrquing per aquelles empreses que ho necessitin.




 

__________________________________________

The Craftroom: convocatòria oberta
La inscripció a la pròxima edició del Saló The CraftRoom, que es durà a terme entre els dies 29 de novembre 1 de desembre, finalitza el pròxim 19 de juliol.



Amb la finalitat de convertir aquest Saló en un esdeveniment de referència de l’artesania a nivell català, espanyol i internacional, en el que qualsevol persona interessada en l’artesania pugui trobar tota l’oferta que en té relació, aquest any s’ha ampliat el format i s’ha creat l’espai dedicat a entitats, entre les quals les associacions d’artesans, sectorials o territorials, per tal que puguin difondre i presentar al gran públic la seva tasca de promoció de l’artesania, els seus associats i  els projectes que desenvolupen.



Aquí teniu un vincle amb la web de The CraftRoom, hi trobareu el document de presentació, les normes de participació i full de sol·licitud: