menu

exposició FAAOC Jardí d'Artesans




exposició 

Col.laboració a l'exposició "Jardí d'Artesans. Una aproximació al món artesà català"




Amb motiu de l'exposició de la FAAOC, que ja està exposant-se a Artesania Catalunya, es realitzaran unes demostracions d'ofici, els dies 20,23 i 27 d'agost des de les 12:30h fins les 14:00 aproximadament.

La organització demana la col.laboració d'artistes i artesans per la realització d'aquestes demostracions. Es pagaran els desplaçaments, però la demostració és gratuita, ja que pot servir a l'artesà que realitzi l'activitat com a promoció del seu treball.

Es grabaran les demostracions in-situ i també es projectaran imatges de la feina habitual dels artesans participants.

Els interessats heu d'enviar una proposta de l'activitat que realitzareu a aquest correu electrònic faaoc@faaoc.cat amb copia al correu angelsvidal.nosolofrutas@gmail.com.


________________________________________________

"Jardí d'Artesans. Una aproximació al món artesà català"

El CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) ens convida a la inauguració de l’exposició “Jardí d’Artesans” Una aproximació al món artesà català", que tindrà lloc el proper 24 de juliol a les 19.30h al centre d’Artesania Catalunya, al carrer dels Banys Nous, 11 de Barcelona.



Aquesta exposició feta conjuntament amb la FAAOC (Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya) vol mostrar la diversitat del món artesà.

Més informació en el següent link: http://www.faaoc.cat/ampliacio.php?id=698 

Del 25/07/13 a l’1/09/13
Artesania Catalunya
Banys Nous, 11
Barcelona