menu

ENJOIA'T 2017 FINALISTES

Des de l'A-FAD es va crear el Premi de Joieria Contemporània Enjoia't per premiar les peces fruit dels corrents més experimentals de la joieria creades pels estudiants i professionals d'aquest àmbit. Coincideix amb la fira Joya, dins la Setmana de la Joieria Contemporània de Barcelona, un important referent en el sector en l'àmbit internacional. Durant aquesta setmana es vol situar la ciutat de Barcelona com a referent mundial dins el sector, i alhora apropar la joieria contemporània a la ciutadania per donar a conèixer un sector en expansió.
Els guanyadors tindran l'oportunitat de participar en la fira Joya 2018 i la possibilitat que la seva obra passi a formar part del fons del Museu del Disseny.
L'A-FAD vol donar suport als creadors emergents que lluiten per aconseguir l'excel·lència en el camp de la joieria d'autor i alhora difondre les seves obres d'orfebreria contemporànies. Els Premis Enjoia't busquen donar reconeixement als creadors d'avantguarda que mostren els nous camins per al futur de la joieria.
La celebració dels Premis Enjoia't és especialment singular. La presentació de les peces candidates, la valoració del jurat i el seu veredicte se succeeixen en una sola nit. A més, els mateixos creadors, o alguna persona delegada per ells, llueixen la joia durant la nit del premi i així la peça es mostra en conjunt amb el cos que encercla. Els guanyadors 2016 coronaran als guanyadors 2017 amb una peça creada per l'ocasió que formarà part de l'històric de corones. La corona pel Premi d'Opinió la faran enguany els estudiants de la Massana, amb el fi de promoure l'obra dels estudiants locals, cada any l'encàrrec passarà a una escola local diferent.
Els participants seleccionats tindran l'oportunitat d'exposar la seva obra al Disseny Hub Barcelona del 26 de setembre fins al 05 d'octubre. Conjuntament amb aquesta mostra, serà exposat l'històric de corones Enjoia't realitzades des de 2005, així com l'encàrrec a la Massana de les millors corones desenvolupades pels seus estudiants de joieria.
Finalistes ENJOIA'T 2017:
1. Through, Mansuo Zhu
2. Contrast, Yi-Jhu Huang (www.yjhjewellery.com)
3. Erosión, Leticia Rayo (www.instagram.com/leticia_rayo) 
4. Holes, Ching Su Metal Studio (www.chingsumetalstudio.com)
5. Horizon 3, Dongyi Wu
6. Sin Digerir, Elena Moreno Ribas (www.instagram.com/elenamorib)
7. in my skin; on your skin, Olivia Marsha (www.oliviamarsha.com)
8. Delicia, Olga Koungourova Koungourova

1. Air Capsules neck pieceEva Fernandez Martos (www.evafernandezmartos.co.uk)
2. Duality, Nassin Vesslian (www.nassrin-vessalian.com)
3. Reflections, Agustina Ros (www.agustinaros.com)
4. Metanoia, Darja Popolitova (www.popolitova.com)
5. Dogma, Jounghye Park
6. Cariñoro, Sapi Szilágyi (www.facebook.com/sapi.jewelry)
7. Portrait n.1, Federica Sala (www.salafederica.it)
8. Fuckyeah!, Cedric Chevalley (www.cedrichevalley.com)
9. Hollow, Angela Ciobanu, (www.angelaciobanu.ro)
10. Its motion, Ryungjae Jung
11. Heart Square Series, Wu Ching Chih (www.wuchingchih.com)