menu

Presentació dels projectes finals dels alumnes de Disseny Floral i de Jardins de l'Escola d'Art Floral i Paisatgisme




El proper divendres 15 de setembre tindrà lloc la presentació dels projectes finals d'estudis desenvolupats pels alumnes que han cursat els estudis de disseny floral i disseny de jardins a l'Escola d'Art Floral i Paisatgisme. Tots els projectes presentats es podran veure el dia 15 de setembre de 16h a 19h a l'Aula B (planta -1) de l'Edifici Disseny Hub Barcelona (Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38, Barcelona).

Els alumnes dels dos cicles formatius de grau superior presentaran davant el tribunal d'avaluació els seus projectes a porta tancada. Tot i així, el divendres 15 de setembre, dins l'horari establert, tothom qui ho vulgui podrà veure els projectes en l'exposició oberta a l'Aula B sense inscripció prèvia. 

L'Escola de Disseny Floral i Paisatgisme de Barcelona, amb seu a la Masia Can Soler a la falda de Collserola, celebra enguany els 35 anys d'història. Ofereix cicles formatius de grau mitjà i superior en disseny floral i paisatgisme, a més de promoure l'intercanvi artístic amb ponències internacionals, monogràfics específics i altres cursos que tracten aspectes transversals al disseny floral. L'Escola compta amb altres seus situades a Alacant, Madrid, Palma de Mallorca i Tomiño on s'ofereixen cursos intensius.