menu

Setmana d'Artesania de Catalunya-The Craftroom

fira

Setmana D'Artesania de Catalunya

Durant aquesta setmana s'està duent a terme la 1a Setmana d’Artesania de Catalunya, iniciativa del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), que comprèn diverses activitats i que té la finalitat de fomentar la presència i el coneixement tant a Catalunya com a l’exterior del sector de l’artesania catalana. 

El lliurament dels Diplomes de Mestre Artesà, el passat dilluns dia 26, va posar el punt de partida a la setmana, també s'estan realitzant tallers infantils al Centre d’Artesania Catalunya, així com diverses exposicions i propostes. Podeu trobar més informació i el monogràfic dedicat a la Setmana d'Artesania de Catalunya al següent vincle:
http://www.ccam.cat/ca/Cos/areesactuacio:artesania:centreartesaniacatal:setmana


Com a cloenda de les activitats que s’hauran desenvolupat en el marc de la Setmana d’Artesania de Catalunya, els dies 30, 1 i 2 de desembre tindrà lloc al Pavelló 8 del recinte firal de Montjuïc la Fira The Craftroom.

The Craftroom acollirà una gran mostra d’exposició i venda de productes artesans catalans, que comptarà amb un centenar d’expositors de diferents sectors i oficis: complements de moda, joieria, articles per a la llar, objectes de regal, elements de decoració, entre altres.  


En el marc de la fira es duran a terme diferents activitats adreçades al públic familiar: tallers infantils, demostracions d'oficis, contacontes, performances... També trobareu un espai dedicat a la formació anomenat "Futur excel·lent", on els alumnes de les escoles d'Arts i Oficis de Catalunya mostraran els seus projectes finals a empreses, professionals i visitants.



Per veure el flyer de The Craftroom, amb el programa i els expositors participants, cliqueu aquí