menu

Cloenda FADfest



esdeveniment

FADfest news: Goodbye to the Festival of All Design


Aquest dijous 11 de juliol tindrà lloc la clausura del FADfest, amb un programa d’activitats que fusiona arquitectura i moda en una gran festa al Disseny Hub Barcelona. Després de 15 dies de jornades, debats, conferències, exposicions, projeccions,  entrevistes, els lliuraments de premis més sonats, trobades i comiats ha arribat el moment de posar punt i final a la tercera edició del FADfest, que s’acomiada amb dues entregues de premis i una festa, una Gran Revetlla del disseny que reunirà a professionals del disseny i l’arquitectura i a totes aquelles persones interessades en el món del disseny. 

Gran revetlla del disseny

11.07, 20h – Al Disseny Hub Barcelona.
Accés amb invitació.
Lliurament dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme
55a edició dels premis més longeus d’arquitectura del país: els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme. Uns premis que s’han convertit en l’autèntic baròmetre de l’excel·lència de l’arquitectura a la Península. Van néixer per impulsar els corrents d’avantguarda i avui mantenen el compromís de fomentar els principals valors de l’arquitectura i l’interiorisme que demana l’actual realitat sociocultural.
11.07, 21:00h – Desfilada The Best Fashion T_Projects 2013. Accés amb invitació.
MODAFAD Fashion Awards
35a edició del MODAFAD, la passarel·la de dissenyadors de moda emergents, el punt de referència del futur de la moda.
MODAFAD és la plataforma de nous creadors d’on han sorgit molts dels dissenyadors de renom de l’escena actual. Els seleccionats que desfilaran formen part del Projecte T, una selecció de les vint millors tesines o projectes final de carrera dels estudiants de les escoles de disseny de moda de Barcelona. En aquesta ocasió participen les escoles IED Barcelona, ESDI, IDEP, BAU, FD Moda, Institut Català de la Moda, Elisava, Escola de la Dona i Escola Llotja.

11.07, 22h. Gran revetlla del disseny. Village de Moritz. Accés amb invitació. No socis sense invitació: 5 €
Festa de cloenda del FADfest i del Barcelona Design Festival
Els professionals del disseny i l’arquitectura, els assistents a les activitats del festival i totes les persones interessades en el món del disseny es reuniran en la gran festa de cloenda del FADfest i el Barcelona Design Festival per celebrar la fi d’aquesta tercera edició. Si durant el FADfest cada sector ha tingut la seva jornada particular, aquesta serà l’autèntica festa pluridisciplinària.
La gran revetlla comptarà amb un Village de Moritz i una decoració especial. A part de la presència de la mítica furgoneta Moritz, al llac es podrà veure un nombrós grup de flamencs.
Per a més informació visita la web del FADfest: www.fadfest.cat
Entrada lliure si portes impresa aquesta invitació: